Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még mindig felkavar az hogy látom az exem akkor nem fair ismerkednem másokkal?
Nem most ért már véget a kapcsolat, nem is volt túl hosszú csak bennem elég mély nyomot hagyott, amolyan "majdnem kapcsolat" volt, aki ismeri a jelenséget érti, nehéz túl lenni rajta mert a másik nem megbánt csak nem gondolja komolyan veled...neked meg túl kell lendülnöd rajta hogy nem kellettél=D
Szóval mivel közel lakunk egymáshoz sokszor összefutok az exemmel, nagyritkán még váltunk is két szót, de csak amolyan mizuhogyvagy ha talizunk és ennyi, ill most május elsején is ugyanazon a rendezvényen voltunk és ott miután én eljöttem irt este smst hogy "nem volt jó a buli?" Ez annyira felkavart...csak egy szimpla üzit irtam vissza azóta nemis beszéltünk, ő sem keresett, igazából tudom hogy nem kellene reménykednem hogy meggondolja magát de valahogy még is ezt érzem.
Időközben elkezdtem randizgatni, de senki sem fogott meg. Nem is volt gond a randikkal egészen mostanáig. Most hezitálok, hogy egyáltalán van e értelme igy elmennem valakivel, hiszen ennyire felkavart az ex. Viszont ott van hogy lehet pont olyan jönne aki segítene végleg elfelejtenem.
Szerintem nem korrekt mással azért randizni vagy összejönni, hogy segítsen elfelejteni az exet. Lehet, hogy eltereli a figyelmed ideig-óráig, de feldolgozatlan
marad benned, és később úgyis előjönnek a vele kapcsolatos gondolatok. Egy másik (új) ember érdemel annyit, hogy ne olyannal kezdjen, akit még felkavar az exe látványa. Zárd le, és azután ismerkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!