Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, e két testalkat közül melyik jön be jobban?
1. Nem valami magas, olyan 175 centi körül mozog, viszont arányos a testfelépítése, izmos a testalkata.
2. Szintén izmos testalkata van, de 185 centi magas hozzá, tehát picit úgymond nyurgább, ezért nem annyira arányos, mint az első ember.
Én a kettes vagyok és néha zavar, h ugyan olyan erős vagyok, mint egy első kategóriás, de rajtam valahogy kevésbé látni ezt a magasság miatt. Ránézésre olyan, mintha gyengébb lennék.
Köszi az eddigi válaszokat, jöhetnek még :)
19:19
Csak vicceltem, sry :D
19:49
De ő legalább a kérdésemre válaszolt, a te hozzászólásodnak viszont semmi értelme nem volt.
Nekem az első :) Leginkább mert a párom is ilyen. Meg amúgy sem szeretem a magas srácokat, én nem vagyok valami magas és nem szeretek lábujjhegyre állni, ha meg szeretném csókolni :) Meg a magas emberek mellett mindig kisebbségi érzésem van.
17L
Hát ha látnék rólad egy képet akkor könnyebb lenne:) Figyelj szerintem ne hasonlítgasd össze magadat másokkal:)Jó vagy te úgy ahogy vagy. Fogadd el, hogy magas vagy és örülj neki mert sok pasi irigyelné azt a 185 centit. Ha meg zavar, hogy nem vagy olyan izmos akkor kondizz. :)
Minden jót. Puszi :)
21:06
Járok kondiba, pont ott veszem észre, h hiába látszanak erősebbnek ezek a fiúk, én ugyan úgy elbírok azokkal a súlyokkal, amikkel ők is. Érdekes egyébként, mert eddig azt olvastam, h a lányok azt szeretik, ha a fiú magas, most ehhez képest én inkább hátrányként élem ezt meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!