Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek írjak neki?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Szerdán voltam egy lánnyal randizni , a végén még is csókoltam es ő is vissza, viszont utána mondta hogy neki ez tul korai, aztán beszélgettünk még egy kicsit es mondta hogy jövőhéten talalkozzunk ha megtudja a beosztásat. Egy hosszú öleléssel köszöntünk el. Másnap reggel ráírtam hogy mizujs meg érdeklődtem a teendoirol viszont csak fél nap után válaszolt és nem is kérdezett vissza. Majd este meg írtam neki hogy telt a napja majd csak ma délután válaszolt.
Szerintettek mit csinálhatok ?
Kerdezzem meg tőle 1-2 nap után hogy áll-e még a találkozó vagy hagyjam ?
Vagy esetleg teljesen mást csináljak?
Mind a ketten 21 évesek vagyunk.
2018. nov. 9. 21:28
1/4 anonim válasza:
Lehet hogy dolgozik és nem a telefonján csüng egész nap? Ha megadod a számát megköszönöm.
2/4 A kérdező kommentje:
Csak ezzel az a gond hogy nem is kérdezz vissza.
2018. nov. 9. 22:05
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy több vasat is tart a tűzben, vagy csak fingja sincs, hogy mihez is kezdjen, vagy csak valami lotyó. Számomra elég hülyén hangzik az, hogy először hagyja magát lesmárolni, utána visszacsókol, aztán meg azzal jön, hogy neki ez korai. Ha korai, akkor minek ment bele a smárolásba? Ha meg belement, akkor miért korai? A másik dolog meg az, hogy ha szerdán találkoztatok, miért vár a jövő hétig, ha akar valamit. Szerintem ha nagyon szeretné, akkor nem halogatná ennyire, bár a fene tudja, amennyi ostoba és kerge tyúk szaladgál ezen a világon, bármi lehetséges. Talán az a legjobb, ha rákérdezel, hogy mi a helyzet kettőtökkel, mondja meg őszintén, hogy miért ilyen, akar-e valami folytatást, mert nem fogsz örökké várni rá.
4/4 anonim válasza:
Lehet hogy azért mondta hogy neki ez korai mert annyira nem jött be neki a dolog, csak nem akart megbántani, ha nem kérdez vissza nem érdeklődik akkor az is ez tg jelenti. Szerintem kérdezd meg tőle hogy áll e még a randi, ha nem akkor felejtsd el. De akkoris ha kifogásokat keres
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!