Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Engedjem el vagy írjak neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjem el vagy írjak neki?

Figyelt kérdés

Háromszor találkoztam a sráccal, nem egy városban élünk. Először csak két órát beszélgettünk, aztán pár hét múlva túráztunk, és másnap is találkoztunk. DE semmi nem történt. (Előfordul hogy rajtam múlt, mert elég bizonytalan és félénk vagyok, egy hosszabb, nehezebb komoly kapcsolatom volt, és nem igazán pasiztam amikor pasiznom kellett volna...most valahogy még a szemezést is kikerültem.)

Eddig mindig ő volt aki a találkozásokat javasolta, a tegnapi találkozásunk után biztos voltam benne hogy nem ír, de írt, viszont nem sokat beszéltünk. Engem zavar ez a helyzet, tudni szeretném hogy találkozunk e még vagy ez már az a bizonyos "friend zone" marad, és azért nem is próbálkozott közeledni. Mennyire gáz ha én kérdezek rá, vagy ez elég egyértelmű kérdés nélkül is, hogy ennyi volt? :D

2018. okt. 22. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezek alapján azt is gondolhatja, hogy nem akarsz vele igazán találkozni.

Gondolj bele, ha folyton te hívnád őt mindig mindenhova de ő téged soha.

Úgy éreznéd nem érdekled őt.

Na ő most pont ezt érezheti.

Írj neki.

2018. okt. 22. 20:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Szeretnél vele találkozni? Irj neki.
2018. okt. 27. 19:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Naná, hogy kérdezz rá.

Flörtölj vele, mutass érdeklődést, arra harapni fog, ha érdeklődik és nem töketlen.

Mindenképpen jelezned kell valamilyen formában, hogy kíváncsi vagy. Az öreg rókák is csak ahhoz a nőhöz mennek oda a bárban, akivel legalább a szemkontaktus megvan.

2018. okt. 27. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!