Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire régimódi dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire régimódi dolog szerenádot adni a lány ablaka alatt?

Figyelt kérdés
Komolyan gondolom a kapcsolatot jól ismerjük egymást és szeretném kimutatni az érzelmeimet. Tudom, hogy 21. század és egy almás telefonnal jobban lehet virítani, de szeretném megmutatni, hogy vannak még igazi férfiak is.

2018. nov. 8. 22:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát most nem azért, de volt már randitok egyáltalán? Adta jelét, hogy tetszel neki? Vagy már együtt vagytok? Ez nem derül ki pontosan a kérdésből pedig igencsak fontos volna. Ha randitok se volt még, akkor inkább kínos lesz mint kellemes meglepetés. Ha már szinte jártok, akkor lehet egy jó élmény, mert elég kevesen csinálnának ilyet. Egyedi lenne.

24/f

2018. nov. 8. 23:42
 12/19 anonim ***** válasza:
66%
Nekem ez nem tetszik, nem ettől igazi férfi. Nyávogást, magyar retro slágereket nekem ne vonyítson. Főzhet valami finomat és megnézhetünk egy filmet. Vagy elmehetünk sétálni. De nem szeretem azt, aki előadja magát. Az nem nekem szól.
2018. nov. 9. 00:07
 13/19 A kérdező kommentje:
És ha szívből elmondom neki hogy szívből szeretem? ennél több nem kell egy lánynak nem? Készültem borral és slágerekkel, főzni nem tudok csak tasakos levest de az ő kedvéért megtanulok
2018. nov. 9. 22:24
 14/19 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon nagyon gáz. (23/L)
2018. nov. 10. 20:39
 15/19 anonim ***** válasza:
Én örülnék egy ilyen szerenádnak és jó ötlet a ló. Engem levennél tutira a lábamról. Romantikus az egész nagyon!
2018. nov. 13. 02:46
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem jofej es vagany otlet! ;)

De en 1 szamot adnek elo, max 2-ot, mert ha tul hosszu az eloadas meg a viccbol kin valik.

2018. nov. 13. 06:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Ne tűnjön fel senkinek hogy mekkora kamu a kérdés! Persze dobon kiséri magát a 3. kezével, meg lóval megy oda. És mégis honnan a phaszomból vesz lovat? Elmegy a lókölcsönzőbe? Aki akár 1 percet is lovagolt, pontosan tudja, hogy mennyire kizárt ennek a végrehajthatósága.
2018. nov. 13. 07:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Eszedbe ne jusson! A nőket elriasztják az ilyen romantikus dolgok, még akkor is, ha egyébként tetszenél az illető lánynak.
2018. nov. 13. 07:43
 19/19 A kérdező kommentje:

Még tervezés alatt áll a dolog sajnos a lovat nem sikerült beszereznem túl sokat kértek érte a lovardában és bár lovagoltam, de kicsit tapasztalatlan vagyok ahhoz , hogy egyedül lovagoljak oda..

marad a zene ének és a vörösbor! De még változhat a program. Akkor csak 2 szám lesz! A barátnői pedig igyekeznek otthon tartani abban az időpontban, amikor érkezem.

nagyon feszült vagyok, lassan közeleg az esemény!

2018. nov. 13. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!