Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire " szép " dolog ez?
Egy jó ideje beszélgettem egy lánnyal, akit randira hívtam. Belement és örült neki. De a randira nem jött el. A megbeszélt helyen nem volt a megbeszélt időben. 5 órára beszéltük meg este 7 ig ott voltam. Telefonra nem reagált, sms-re szintén nem. Neten is írtam neki azóta semmi válasz.
Nekem csak annyi a kérdésem, hová lett a gerinc , a tartás és a jóindulat a mai társadalomból? Nyilván jönnek a kövek, hogy a hiba bennem van, de én emlékezetem szerint soha nem tettem ilyent egy lánnyal sem, velem viszont a második eset 2 éven belül. Mi ez a túlzott elvárás, mi ez a telefonnyomkodó társas magány? Mi ez a felületes álarcot viselő társadalom, amiben élünk?
1) ott volt, csak meglátott, és nem jöttél be neki, így az egyszerűbb utat választotta
2) 2 órát vártál rá? ember, akkora töketlen looser vagy, hogy ha elment volna is max a legjobb barátnőjének tartana
ismertük egymást korábbról találkoztunk is már, de az utolsóra már nem jött el.
ott voltam vártam, de nem lúzerként bedobtam pár sört aztán elmentem egy prostihoz is amolyan " vigasztalásként" , bánkódni nem bánkódom :)
csak érdekelt volna a magyar mentalitás szerint ki az aki okosabbnak hiszi magát a másiknál, mert bizony mi genetikailag ilyenek vagyunk :)
mindkét kommentelő genetikailag lúzer sajnos :( nem tehetek róla de ti is sikertelenek vagytok valamily téren, lehet az pont a párkapcsolat, szexualitás, vagy munka, szakma anyagiak... nekem az utóbbi szárnyal az előbbi meg is - is. Csak a pénztárcámat nyitom ki és kész is :) varázsolok :)
jó éjt lúzerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!