Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire " szép " dolog ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire " szép " dolog ez?

Figyelt kérdés

Egy jó ideje beszélgettem egy lánnyal, akit randira hívtam. Belement és örült neki. De a randira nem jött el. A megbeszélt helyen nem volt a megbeszélt időben. 5 órára beszéltük meg este 7 ig ott voltam. Telefonra nem reagált, sms-re szintén nem. Neten is írtam neki azóta semmi válasz.

Nekem csak annyi a kérdésem, hová lett a gerinc , a tartás és a jóindulat a mai társadalomból? Nyilván jönnek a kövek, hogy a hiba bennem van, de én emlékezetem szerint soha nem tettem ilyent egy lánnyal sem, velem viszont a második eset 2 éven belül. Mi ez a túlzott elvárás, mi ez a telefonnyomkodó társas magány? Mi ez a felületes álarcot viselő társadalom, amiben élünk?

2018. nov. 6. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:
72%

1) ott volt, csak meglátott, és nem jöttél be neki, így az egyszerűbb utat választotta

2) 2 órát vártál rá? ember, akkora töketlen looser vagy, hogy ha elment volna is max a legjobb barátnőjének tartana

2018. nov. 6. 22:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja, mert ez biztos a mostani társadalom terméke. Jó, ha tudod, hogy ugyanez már az i.e. 2900-as évekbeli Urukban is rendszeresen előfordult, a telefont meg az SMS-t leszámítva.
2018. nov. 6. 23:02
 3/4 A kérdező kommentje:

ismertük egymást korábbról találkoztunk is már, de az utolsóra már nem jött el.

ott voltam vártam, de nem lúzerként bedobtam pár sört aztán elmentem egy prostihoz is amolyan " vigasztalásként" , bánkódni nem bánkódom :)

csak érdekelt volna a magyar mentalitás szerint ki az aki okosabbnak hiszi magát a másiknál, mert bizony mi genetikailag ilyenek vagyunk :)

mindkét kommentelő genetikailag lúzer sajnos :( nem tehetek róla de ti is sikertelenek vagytok valamily téren, lehet az pont a párkapcsolat, szexualitás, vagy munka, szakma anyagiak... nekem az utóbbi szárnyal az előbbi meg is - is. Csak a pénztárcámat nyitom ki és kész is :) varázsolok :)

jó éjt lúzerek

2018. nov. 6. 23:12
 4/4 anonim ***** válasza:
91%
Na megint egy kamu kerdes. Persze, nem jon el a randira, te meg elmesz kvazni, valos. :)
2018. nov. 7. 04:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!