Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Miért az ilyen idióta "Tóth Mátékat" húzzátok csak jobbra tinderen? Illetve miért csak az ilyen sracok tetszenek nektek? (nem csak tinder, hanem úgy altalaban. ) Tényleg ennyi komolyság van csak a mai lányokban?
És még egy kiegészítés 21 évesen gyerek vagy. A gondolkodásod és a problémáid egy gyereké. Menj a tini kategóriába oda való vagy.
Bár őszintén szólva ez, ennek a kategóriábak a 90 százalékára igaz. Leszámítva a korod az azért elég speciális...
Rákerestem erre a Máté gyerekre,mert fingom sem volt róla, hogy ki az. Sajnos a google nagyon a barátom, ezért elég sok Tóth Mátét dobott ki, így még mindig nem tudom.
Viszont: Minden vágyam egy komoly (még jóképűnek sem kell lennie, csak nekem tetsszen) srác (én inkább ffit mondanék), akinek az élete nem az ivás, a bulizás és a bohóckodás körül zajlik. Csak az ilyen lányokat nem igazán díjjazzátok...
19: nem kefélek és nem bulizom, mert nincs kivel és nincs hol. Ellentétben az itt állandóan emlegetett pasitöbblettel meg "az átlagnőkön csüngenek a pasik" és "átlagnőre is minden nap több férfi jut" világnézettel ez nem így van. Átlagnő vagyok, és örülök, ha félévente becsúszik egy normális levél (amit nem egy hatvanéves vén f@c, egy kis egyetemista nyikhaj gyerek (harmincon felül vagyok), nem egy külföldről író magyar vagy külföldi, vagy egy engem prostinak néző pali ír.
A bulizásból már kinőttem, és sosem voltam igazán benne, az össze-vissza fekvés mindenkivel sem az én műfajom.
Számomra a "szórakozás" a sport, a társasozás, a kávézás, a könyvek, egy jó beszélgetés. Nekem a szexhez érzelmek kellenek. Huszonévesen szerettem volna szülni, nem sikerült, és most még a közelében sem vagyok. De ez nem az én kérdésem, nem trollkodom bele. De mint látja a kérdező, vannak ilyen nők. Nem tudom, ő hol jár, tele van ilyenekkel az utca. Egyik barátnőm sem ilyen, kettő kivételével mind egyedülálló, és nagyon szeretnének maguk mellé férfit. Ugyanez azokban a körökben, ahol mozgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!