Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen nőtől mit várjon a férfi?
Lemondta a randit 2 órával azelőtt arra hivatkozva hogy túl orazik, amit elhiszem neki, dd fenntartással. Eleget hazudtak már nők nekem és nehezen bízom meg bárkiben. Aztán este rám írt hogy hazáért és hogy sajnálja hogy lemondta. Kérdezte milyen volt a napom, beszéltünk de nem tért ki időpontra hogy be pótoljuk csak sajnálta hogy lemondta. Azt mondta, hogy megy tusolni és aludni.
Én nem fogok felkínálni újabb alkalmat az biztos. Lehet hogy közbejött tényleg mert mondta hogy gyakran van túlóra és előző nap mondta hogy nagyon várja a találkozót. Én ezt nem tudom mire vélni.
Csak rendkívüli esetben tarthatják bent túlórázni, amúgy meg előre kell szólnia a munkáltatónak. Ha annyira akart volna randit, szerintem lazán elintézhette volna.
32/f
En a helyedben adnek egy masodik eselyt, mert megis csak nobol van, szoval ki tudja, hogy mi jar a fejeben.
De az legyen az utolso, bar varj vele 1-2 napot, hogy o ajanl-e idopontot.
Vannak olyan munkahelyek ahol varatlan tulorak vannak.
Velem meg az is elofordult, hogy nem tudtam elmenni a megbeszelt randimra, mert a kollegano, aki delutanra jott volna, eltorte a labat.
Kepzelheted, hogy ez mekkora kamunak hangzott. Es nem volt
Ok, asszem az lenne a legokosabb, ha azt mondanad neki, hogy akkor javasoljon o egy idopontot, lehetoleg egy olyan napon amikor egyikotok se dolgozik. Akkor nincs ilyen kifogas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!