Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért valtozott igy meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért valtozott igy meg a velemenye?

Figyelt kérdés
Egy nagyon helyes 18 eves lanyt ismertem meg kb 2-3 honapja. Nagyon rendes, ketszer talalkoztam vele es nagyon jol elvoltunk. Nem volt meg parkapcsolata. Azt mondta ha velem van akkor nem erdekli hogy mi zajlik korulotte. Es kihangsulyozta hogy meg csak baratok vagyunk es ugy is tekint ram. Mindennap chatelunk es beszelunk de ma azt ma azt mondta hogy tul sok idot vesz el tole a beszelgetesunk mert nem tud tanulni mivel meg sulis es hogy nezzuk hogy ha egy hetig nem beszelunk mi fog valtozni? Le akar razni? Szamitsak meg valamire, vagy ez mar halott ugy?

2018. nov. 1. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem most kipróbálja, hogy mit érez, hogyan érzi magát, ha nem beszél veled egy darabig. Nem tudom mire fog jutni, várd ki a végét.
2018. nov. 1. 23:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Búcsúzhatsz tőle! Igen észrevette hogy te többet akarsz , amire te nem vagy neki jó. Ezért szépen lassan eltűnik a képből .
2018. nov. 2. 10:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Mar kedden írt! :D
2018. nov. 8. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!