Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért változott meg a vélemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változott meg a véleménye ilyen hirtelen? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

10 éve ismerem a párom, 7 éve élek vele, 1 éve házasok is vagyunk, 1 kis babánk is van.

De eddig soha nem tudtam, hogy ő ilyen is lehet:

Mikor babánk megszületett beszéltünk a hogyan továbbról. Még gyerek vagy vissza dolgozni? Arra jutottunk, hogy nem kell még egy gyerek, visszamegyek dolgozni, ha elmegy az óvodába és aztán majd meglátjuk. Ezt ő javasolta, ő mondta nekem.

Eltelt egy kis idő és én találtam magamnak egy tanfolyamot. Oké mondom magamnak van egy kis félretett pénzem, mindössze 10 hónap a suli, hetente egyszer kell bemenni. Bevállalom, mert ezzel a szaktudással dupla annyit kereshetek mint az előtt. Nagyon belelkesültem.

Elújságoltam a nagy hírt a páromnak mire ő kiakadt, hogy mi az hogy én tanulni akarok!? Én anya vagyok, nekem itthon a helyem a gyerekkel, a pénzkeresés az ő dolga és inkább szüljek még egy vagy két gyereket de maradjak csak itthon.

Nagyon meglepődtem. Nem tudtam mire vélni. Még most sem tudom. Azóta nem hajlandó velem a suliról beszélni, de nem is erőltetem. Én csinálom, mert most ez lett az újabb célom.

De meglepett, hogy amíg eddig úgy akarta hogy menjek majd vissza dolgozni, aztán jöhet még egy gyerek. Most már rögtön teherbe akarna ejteni. Már félek is tőle. Miért akar itthon tartani? Válás lesz a vége? Vagy ezt meg lehet beszélni, oldani? De miért változott meg a véleménye? Én csak a családunknak szeretnék jót azzal, hogy tanulok amíg tudok.

2013. júl. 18. 13:38
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha te 7 év után nem tudod, hogy mi lehet ennek a pálfordulatnak az oka, akkor mi mit mondhatunk?

Majd itt mindenki találgat, azzal meg nem sokra mész.

Ülj le, és beszélj vele.

2013. júl. 18. 13:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Megkérdezted, hogy miért nem szeretné, hogy tanfolyamra járj?
2013. júl. 18. 13:47
 3/10 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ti csak találgathattok, de annyira nem tudom már mit csináljak, hát ha az egyik találgatás bejön.

Vagy valaki esetleg, aki átélt hasonlót. Olyan nekem az egész mintha egy egész más embert ismertem volna eddig.

2013. júl. 18. 13:49
 4/10 A kérdező kommentje:

Csak azt hajtogatja, hogy maradjak itthon.

Talán féltékeny? Nekem ez ugrott be rögtön. Fél, hogy ha egyedül kimozdulok itthonról, akkor olyat teszek amit nem kellene? Csak erre tudok gondolni. De ha ez igaz is az csak újabb problémákat, kérdéseket vet fel.

2013. júl. 18. 13:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez ugrott be elsőre amúgy, hogy féltékeny. De ezt csak belőle tudod kiszedni. Szerintem mondd azt neki, hogy már jelenkeztél, és nem lehet visszavonni, akkor talán kifakad belőle, hogy mi is a problémája.
2013. júl. 18. 13:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Amúgy már jelentkeztem, és eszem ágában sincs visszavonni. Kiakarom tanulni ezt a szakmát, mert érdekel és azért nem mindegy, hogy 90 ezret vagy 180 ezret kereshetek havonta. Rajta kívül mindenki támogat. De majd kibukik belőle, sokáig úgy sem bírja magában tartani.
2013. júl. 18. 13:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Az en ferjemnek is volt ilyen mozdulasa.

evekig mondgatta persze eszerezz jogsit jo lesz konnyebb mindenkinek.

Aztan nagyon nehezen osszesporoltam ra a penzt es megszereztem erre kibukott es eldugta a kocsikulcsot mert szerinte veszelyes vagyok az uton stb.

vegul kiderult az a baja hogy tul nagy szabadsagot kaptam barhova elmehetek nem szorulok ra nem fuggok a ferjemtol tobbe es ez aggodalmat okoz neki.

A jogsi miatt uj munkat is talaltam ami sokkal jobban fizet na ott kiborult megint a feltekenysegi rohama lett.

Nem ertettem hogy ennyi ev utan felnott 40 eves fefi megkattant.

Elmondta fel tobb es jobb szeb embert ismerek majd meg es akkor ora mar nem lesz szugseg.

Ferfiak!!

2013. júl. 18. 14:08
 8/10 anonim ***** válasza:

1! Nem 7,hanem 10 éve vannak együtt! Nyilván jól ismeri.

Kérdező Te pedig jól mondod: "De majd kibukik belőle, sokáig úgy sem bírja magában tartani."

Tanácsom,hogy: vegyél vissza kicsit a makacsságodból,az emberek változnak és kompromisszum késznek kell lenni,akkor is ha olyan elképzelés változik,amiről korábban már döntöttetek.Szíve joga másképp gondolni idővel. Egyébként Nekem is az a sanda gyanúm,amire Kérdező Te is és a 7-esed is gondol.De más is lehet,csak légy nyitott rá,hogy el "merje" mondani.

Off: Ez érdekel,milyen szakma?

2013. júl. 18. 21:58
 9/10 anonim válasza:
Vagy esetleg az lehet a baja,hogyha elvégzed a tanfolyamot,többet kereshetsz nála,és akkor úgy érzi,már nem Ő lesz a családfenntartó.
2013. júl. 18. 22:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen, amit 9-es ír: az is egy féltékenység! Sőt!

Csináld a tanfolyamot, teljesen ésszerű, és normális lépés.

Ha baja van vele, a normális világgal van baja.

Nekem azért furcsa, hogy 10 éve alatt sem sikerült megismerned.

2013. júl. 19. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!