Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mennyire van rendben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire van rendben?

Figyelt kérdés

Fb-n megismerkedtem egy fiúval aki még a tali előtt már szerelmes volt elmondása szerint.Már a 7. talin vagyunk túl,de csak szájrapuszi volt eddig még rendes csók sem.Emellett bennem semmit nem mozgat meg igazán.Nem mindig van kedvem vele talizni.Azt a nagy szerelmet pedig sehogy sem mutatja ki nem is beszél sokat (uncsi vele).

Ja és fb-re meg kirakja hogy kapcsolatban vagyunk amit persze nem fogadtam el.

Most itt a 4 nap szabi és kitalálta hogy elvisz vellnesbe.Mondtam neki hogy nekem nincs most annyim hogy ezt kifizessem.Mondja:nem baj ő kifizet mindent aztán majd jövő héten visszaadom.Ezt kicsit érdekesnek találtam.:/

Nem tudom mit tegyek.

2018. okt. 31. 15:09
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
De te elvezed azt h mindenhova visz es fizet mindent..rosszabb mint egy qva.
2018. okt. 31. 15:16
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem vosz sehova te szerencsétlen!!!

A legtöbb randink egy padon ülve történt!!

2018. okt. 31. 15:19
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Miért kell mindenkit mindig leugatni, aki egy kérdést tesz fel!!! Idióták. Kérdező: Nincs is kedved vele lenni, nem is vált ki semmi érzelmet.. Minek mennél wellnessezni vele? Meg majd odaadodni neki utána? Ugyanmár. Ha akarja, hogy menj, fizesse ki, ha már "elvisz". Szerintem Te is tudod, hogy kb semmire nem jó ez az egész.
2018. okt. 31. 15:21
 4/8 anonim ***** válasza:
27%

Te irod h szerencsetlen mikozben mar annyi ideje huzod egy srac agyat, es vergodsz ?

Es ne ird h akar csak egy kavet se vett volna...te meghivtad valaha is vmire? A valasz gondolom nem( nem amit ide irsz hanem az igazsag)

Te csovesbanat 😀

2018. okt. 31. 15:22
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
Unalmasnak tartod, nem szereted, de elvárnád, hogy kifizesse a wellneszezésedet? Mi lenne ha növesztenél egy párat és szakítanál vele? Az egyetlen dolog ami itt nincs rendben, az TE vagy. Fáj az igazság vagy nem, de ez így van.
2018. okt. 31. 15:56
 6/8 anonim ***** válasza:
93%

Minek pazarlod rá az idődet, ha még csak megkedvelni se sikerült 7!!! randi után?

Mondd meg, hogy bocs, de nem egymást keresitek.

Szerinted miért akar wellnessbe vinni? Azt reméli, hogy ott egy szobában alszotok, egy ágyban, esetleg egy kis alkohollal rásegít, és lesz minden. Akarod te ezt? El tudod képzelni, hogy lefeküdj vele? Be tudnád úgy mutatni a barátaidnak, hogy ő párod?

Minek húzod ezt tovább?

2018. okt. 31. 17:31
 7/8 anonim ***** válasza:
91%
Vellnes.
2018. okt. 31. 17:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez simán csak szánalmas...
2018. okt. 31. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!