Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 55 eves tehetős férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 55 eves tehetős férfi miért pont velem akar lenni? Én aki egyszerű elvált és vannak gyerekeim?

Figyelt kérdés

1,5 éve találkozunk én elváltam ő állítólag házas bár ezt nem hiszem van egy lánya stb de ami a lényeg miért én ? Annyira nem egy szinten vagyunk bár mikor kapna magához való nőt. Jól néz ki sármos.

Meg van mindenne de nekem semmim a válás egy kicsit tönkre tett..

2018. okt. 29. 22:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
Házas vagyok. Egyedül élek. El nem akarok válni. Néha találkozom a feleségemmel. A nőknek ez általában nem tetszik.
2018. okt. 30. 02:44
 12/18 anonim ***** válasza:
61%
Ha hosszabb távon szexel valakivel az ember, megszereti. Ellenkező esetben keres valaki mást, mivel már nins a szexhez sem kedve.
2018. okt. 30. 02:48
 13/18 anonim ***** válasza:
84%

Azért te, mert veled ezt meg lehet tenni, és még hálás is vagy, hogy téged használ hobbipuncinak.

Elég tapasztalt, hogy tudja: a szerelem elmúlik. Kár hosszú távon tervezni. Elszórakozik veled, amíg örömét leli benned, és ha nem jó, akkor keres mást. Nem te vagy az első szeretője, és nem is az utolsó.

Azt meg el ne hidd, hogy a saját otthonába vitt fel. 😆😉

Két éve dugtok, de annyira nem vagy része az életének, hogy biztosan tudd, hogy nős-e. Szánalom.

Ne reméld, hogy ebből bármikor is több lesz. Heti egy óra "magánélet", amikor felfrissíted, kicsit lelazul melletted, és megy haza.

Semmit nem jelent, hogy megkedvelt vagy épp szerelmes. 55 évesen nem fog mindent felborítani egy múló szeszélyért.

2018. okt. 30. 06:28
 14/18 anonim ***** válasza:
48%

2 éve összejártok és nem tudod nős-e? Ööö.

Még korán van ehhez.

2018. okt. 30. 07:18
 15/18 anonim ***** válasza:

Túl őszinte, de nem tudod, nős-e? Hm.....

Egyébként ne reménykedj, egyszer én is voltam egy pasival aki kapcsolatban volt. Szerelemes voltam belé és már menet közben derült ki. Ő is szerelmes lett. Viszont nem akart elválni, mert ugye közös vagyon, nem is akármekkora, cég stb. Ezt ő építette fel, nem adta volna szívesen a nejének a felét aki egy napot sem dolgozott az életben, az egyszem fiuk meg már régen felnőtt. Másél évig voltam vele,mire össze bírtam magam szedni és szakítani. Aki azt gondolná, hogy a pénz miatt, dehogyis, mivel szex kapcsolat volt, szigorúan kikötöttem, hogy csak csokit veszünk egymásnak karácsonyra, szülnapra, így is volt. Nagyon megviselte, hogy otthagytam, azóta is szokott keresni néha. De jó döntés volt ,mert felesleges rááldozni valakire a maradék éveimet.

N 40 (elvált)

2018. okt. 30. 07:58
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj meg érte de nagyon naív vagy. Egy 12-14 éves fruska gondolkodik így.

Őszinte? Nem. Ha az lenne tudnád hogy áll a csalűdi státusza.

Szerelmes lett? Nem. Ha az lenne akkor nem heti pár óra szexről szólna a kapcsolat hanem minden egyes percet veled akarna lenni.

Nézz szembe a tényekkel: csak dugni akar téged. És ne gondolkozz években mert ebből semmi nem lesz.

2018. okt. 30. 08:25
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Válaszokat van benne igazság!
2018. okt. 30. 08:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Figyelmet kap tőled!ezt nem tudjátok megérteni. Férfiként tekintesz rá, bálványozod és figyelsz rá. Pont most olvastam egy cikket,hogy mennyire fontos ez. Hiába van felesége,ha éppen csak találkoznak. Nem hallgatja meg csak a saját dolgai érdeklik. Te meg gondolom kedves vagy és törődsz vele. Ilyen egyszerü. Te is bizonyára egy csodás nő vagy ,igényes gyermeket nevel/t benned is rengeteg lehetőség van. Attol,hogy ő tehetős még érezhet kötődést. Megviselt a válás, de elmész fodrászhoz kozmetikushoz, veszel egy szép ruhát és találsz faszit a 10ujjadra, de te is érzel valamit mert találkozgattok. Ne a miértre keresd a választ. Éljétek boldogan az életet,értékeld amid van a válást meg felejtsd el.
2019. márc. 5. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!