Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 55 eves tehetős férfi miért pont velem akar lenni? Én aki egyszerű elvált és vannak gyerekeim?
1,5 éve találkozunk én elváltam ő állítólag házas bár ezt nem hiszem van egy lánya stb de ami a lényeg miért én ? Annyira nem egy szinten vagyunk bár mikor kapna magához való nőt. Jól néz ki sármos.
Meg van mindenne de nekem semmim a válás egy kicsit tönkre tett..
Azért te, mert veled ezt meg lehet tenni, és még hálás is vagy, hogy téged használ hobbipuncinak.
Elég tapasztalt, hogy tudja: a szerelem elmúlik. Kár hosszú távon tervezni. Elszórakozik veled, amíg örömét leli benned, és ha nem jó, akkor keres mást. Nem te vagy az első szeretője, és nem is az utolsó.
Azt meg el ne hidd, hogy a saját otthonába vitt fel. 😆😉
Két éve dugtok, de annyira nem vagy része az életének, hogy biztosan tudd, hogy nős-e. Szánalom.
Ne reméld, hogy ebből bármikor is több lesz. Heti egy óra "magánélet", amikor felfrissíted, kicsit lelazul melletted, és megy haza.
Semmit nem jelent, hogy megkedvelt vagy épp szerelmes. 55 évesen nem fog mindent felborítani egy múló szeszélyért.
2 éve összejártok és nem tudod nős-e? Ööö.
Még korán van ehhez.
Túl őszinte, de nem tudod, nős-e? Hm.....
Egyébként ne reménykedj, egyszer én is voltam egy pasival aki kapcsolatban volt. Szerelemes voltam belé és már menet közben derült ki. Ő is szerelmes lett. Viszont nem akart elválni, mert ugye közös vagyon, nem is akármekkora, cég stb. Ezt ő építette fel, nem adta volna szívesen a nejének a felét aki egy napot sem dolgozott az életben, az egyszem fiuk meg már régen felnőtt. Másél évig voltam vele,mire össze bírtam magam szedni és szakítani. Aki azt gondolná, hogy a pénz miatt, dehogyis, mivel szex kapcsolat volt, szigorúan kikötöttem, hogy csak csokit veszünk egymásnak karácsonyra, szülnapra, így is volt. Nagyon megviselte, hogy otthagytam, azóta is szokott keresni néha. De jó döntés volt ,mert felesleges rááldozni valakire a maradék éveimet.
N 40 (elvált)
Ne haragudj meg érte de nagyon naív vagy. Egy 12-14 éves fruska gondolkodik így.
Őszinte? Nem. Ha az lenne tudnád hogy áll a csalűdi státusza.
Szerelmes lett? Nem. Ha az lenne akkor nem heti pár óra szexről szólna a kapcsolat hanem minden egyes percet veled akarna lenni.
Nézz szembe a tényekkel: csak dugni akar téged. És ne gondolkozz években mert ebből semmi nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!