Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl rendes lennék hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl rendes lennék hogy nem találok magamnak nőt?

Figyelt kérdés

Hát nagyon nem lehet itt leírni hogy ki milyen ember, de dióhéjban megpróbálom.

Szóval alkoholt nem iszom egyáltalán.

Autóm ugyan van, de nem csak saját célra hanem másra is (pl bevásárlok itthonra, áthozom a nagymamám vacsorára, meg rokonaim most építkeznek és viszem ki az anyagot oda, stb.) mivel mind a 2 szülőmnek sok dolga van minden nap. Tehát besegítek másoknak.

Soha nem voltam részeg

Nem vagyok híve az erkölcstelen dolgoknak

Soha nem volt még barátnőm

Hozzáteszem legutóbb mikor próbálkoztam akkor csak annyi lett hogy legyünk inkább barátok.

20/f

2010. jún. 24. 21:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
15:17 Nem az alkohol tesz férfivé valakit, szerintem, aki az alkoholban látja meg a férfiasságát, az a b.a.l.f.@.s.z.
2010. jún. 26. 15:22
 22/27 anonim ***** válasza:
15:22, mondtam, h külön nem számít sokat az alkohol, de olyan viselkedésre/attitűdre utal, ami a lúzerek sajátja. Tanulj meg szöveget értelmezni, mielőtt beszólsz ;)
2010. jún. 26. 15:28
 23/27 anonim ***** válasza:
sajnos igy van. ha tul rendes vagy nemkellesz. ezért szivok énis. csak kihasználnak. csak szex és ennyi. pedig mindet az igazinak látom.
2010. jún. 26. 15:56
 24/27 anonim ***** válasza:

Hát én is hasonló cipőben járok, bár én nem tartom magam olyan hú de erkölcsösnek.

Itt van egy hasonló kérdés, hátha segít:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2010. jún. 26. 16:40
 25/27 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó, hogy léteznek ilyen erkölcsi emberek. Szerintem menj oda a lányhoz ja és ne változtas magadon semmit mert így vagy jó ne hallgas azokra akik azt mondják csapj oda a pincérnő fenekére meg stb. Légy önmagad és kicsit több önbizalom sok sikert.
2010. jún. 26. 20:50
 26/27 anonim ***** válasza:
Szia szerintem sem kell változtatnod magadon csak csinálj valamit amit társoságban tudsz és lesz önbizalmad + próbálkozz a lányoknál ha nem próbálkozol nem lesz siker, he nincs siker nincs önbizalom, ha nincs önbizalom nincs semmid...
2010. jún. 26. 21:23
 27/27 anonim ***** válasza:

Szerintem te nem erkölcsös vagy hanem -már bocsáss meg a kifejezésért -pipogya.

Normális értékrenddel élni és gondolkozni nem egyenértékü azzal hogy félsz a lánybacilusoktól és 20 évesen még nem volt csajod.

Lazíts..b@ssz fel egy napszemüveget,nyomd tövig a gázt..hajoljon a lemez... az 1.es Suzukit úgyis jobban szív mint a csajod...

2010. jún. 26. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!