Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl rendes lennék hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl rendes lennék hogy nem találok magamnak nőt?

Figyelt kérdés

Hát nagyon nem lehet itt leírni hogy ki milyen ember, de dióhéjban megpróbálom.

Szóval alkoholt nem iszom egyáltalán.

Autóm ugyan van, de nem csak saját célra hanem másra is (pl bevásárlok itthonra, áthozom a nagymamám vacsorára, meg rokonaim most építkeznek és viszem ki az anyagot oda, stb.) mivel mind a 2 szülőmnek sok dolga van minden nap. Tehát besegítek másoknak.

Soha nem voltam részeg

Nem vagyok híve az erkölcstelen dolgoknak

Soha nem volt még barátnőm

Hozzáteszem legutóbb mikor próbálkoztam akkor csak annyi lett hogy legyünk inkább barátok.

20/f

2010. jún. 24. 21:25
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
55%

akkor meg egyátalán nem értem miért panaszkodsz :S

fura vagy te ember!

légy szemét, piszok, egy kis aljas, mocskosabb mint amit el tudsz képzelni! s menni fog :)

2010. jún. 24. 21:39
 12/27 anonim ***** válasza:
93%
ezzel a hozzáállással menthetetlen vagy, igenis benned van a hiba. nem az a baj, hogy túl rendes vagy, hanem az, hogy ennyire feszült, egy pillanatra se bírsz lazítani. Marok Marcsival fogod leélni az életed, ha nem változtatsz.....
2010. jún. 24. 21:39
 13/27 anonim ***** válasza:

Ha így állsz hozzá akkor nem is lesz barátnőd, a nők nem szeretik a szent gyerekeket akik még alkoholt se isznak, nem az a lényeg hogy alkoholista legyél hanem hogy ha kell akkor lecsússzon pár üveg sör.

Attól hogy kocsid van még nem lesz nőd, ismerek olyat akinek luxusautója van, de egy kukkot nem szól ha nem kérdezik és nem jár el sehova szal csaja sincs.

2010. jún. 24. 21:55
 14/27 anonim ***** válasza:
Az ilyet a mai lányok nem nézik jó szemmel..nem vagy izgalmas,ez az egy dolog,ami fáj nekik.Hidd el,egy kis Adrenalinnal mindenki rádizgulna...f/16
2010. jún. 24. 22:46
 15/27 anonim ***** válasza:

Nekem hasonló a problémám csak fordítva...

Velem még senki nem akart összejönni. Egyszer beszélgettem egy pasival és amit mondtam utána el kellett neki magyaráznom, hogy pontosan hogy is értettem. Szóval lehet, hogy egy kicsit bonyolult vagyok. De sztem nem vészes. Ismerőseim szerint egyáltalán nem vagyok csúny, sőt szép arcom van... de ez ezek szerint csak duma...Pedig egy átlagos csaj vagyok tényleg. De valahogy mégsem olyan mint az átlag. Én sem értem. Türelmesen kivárok egyelőre. Majd lez valami. Zsák a foltját...

Neked meg fel a fejjel. Nekem szimpi, hogy nem iszod magad minden bulin eszméletlenre ;) és utána legalább nem a lánynak kell hazacipelnie :D

Üdv

18L

2010. jún. 24. 23:23
 16/27 anonim ***** válasza:
56%

Hát én biztosan szóba nem állnék olyan emberrel aki sörözik és egész nap a kanapén ül közben nézi a tv-t. Az is idegesítő ha egy férfi elkezd bámulni valakit aztán a fenekére csak. Na az gusztustalan.

19/N

2010. jún. 25. 13:24
 17/27 anonim ***** válasza:
56%

Igaza van az előttem szólónak!

Nincsen veled semmi baj, csak egy kicsit gátlásos vagy! Ismerkedj lányokkal a baráti körödből, csak van valaki!

Ja és nem minden nő ribi, ahogy azt egy illető állítja!

sok sikert

:)

2010. jún. 26. 14:42
 18/27 anonim ***** válasza:

Ti férfiak olyan egyformák tutdok lenni( ha meg mi ribik)!

Ha van a környezetetekben egy rendes férfi, mindjárt cibálnátok a hülyeségbe! Hogy írhatjátok, hogy azzal van a baj, hogy nem iszik, meg egyéb baromság....

Ez gyerekes! Egyébként meg a rosszfiú stílussal csak a buta tiniket tudod elkápráztatni, meg az agyatlan tyúkokat! Egy igazi nő olyan férfiakra vágyik , mint te!

Egy kis önbizalom, és hemzsegni fognak a nők körülötted! CSak maradj olyan amilyen vagy! Ne másért szeressenek :)

2010. jún. 26. 14:46
 19/27 anonim ***** válasza:

Amit én gondolok, és szigorúan csak ÉN gondolom.

1. Neked kell kapcsolatot keresni egy lánnyal. Ne csak nézd, menj is oda hozzá, és te tedd meg az első lépést, mert ha a férfi elvárja, hogy előbb a nő mozduljon rá, az lusta, és szerencsétlen.

2. Mivel 20 vagy, és még nem volt barátnőd, szűz is vagy, és aki ennyi idősen szűz, arra mint hülyére néznek. Pedig nem hülye, épphogy rendes erkölcsű. Nem kell mindenkit meghúzni, aki útba esik.

3. Szerintem begörcsölsz, ha egy lánnyal ismerkedsz, ezért furán viselkedsz. Félrenézel, remeg a hangod, hülyeségeket beszélsz zavarodban, és ebből az jön le a lányoknak, hogy nem vagy elég magabiztos. Márpedig a magabiztosság az kell, mivel biztonságérzetet sugall, és egy ilyen ember mellett hajlandóbbak a lányok is lenne.

A magabiztosság egyébként ne járjon bunkósággal, csökönyösséggel, erőszakossággal, vagy bármi. Sok pozitívumot is kell sugároznod, mivel mindenki annyira vidám, és annyira élné az életét, ha valaki nem bulis arc, nem foglalkoznak vele. Illetve nem a bulikban kéne ismerkedni.

Egy visszahúzódó lánnyal kéne megismerkedned. Lehet látszólag nehéz megközelíteni őket, de 90%-ig biztos vagyok benne, hogy nagyon örülnének, ha csak beszélnél is velük.

4. Nem tudom hogy a mai lányoknak mi számít, mert már több példát láttam arra, hogy mindegy kivel járnak, csak ágyba bújjanak valakivel, viszont a baráti körömet nézve, nekik inkább az fiúk kinézete számít teljesen.

2010. jún. 26. 15:05
 20/27 anonim ***** válasza:

"Szóval alkoholt nem iszom egyáltalán." - önmagában nem igazán lényeges, de áttételesen csomó dologra utal, a lényeg, h az ilyen attitűd láttán a lányokban bekapcsol a b.a.l.f.a.sz-riasztás, van néhány ismerősöm, akik ugyanígy absztinensek, a kb 10-ből egyiknek sincs és sose volt csaja. A többi férfiismerősöm között max. 50%-os, de inkább kisebb az arány, ez megfontolandó.

A problémád, hogy mocskosul unalmas vagy, jellegtelen, bizonytalan és valószínűleg külsőre is max. átlagos. Jó ideig hasonlítottam hozzád (mínusz autó), aztán elkezdtem bulikba fojtani a bánatomat, megismerni az éjszakai életet, macsósodni. Egy éven belül lett barátnőm, akivel majdnem teljesen részegen jöttem össze (ő is alaposan be volt állva), háromnegyed éve együtt vagyunk, azóta 2 alkalmon kívül egy kortyot se ittunk, mert egyikőnknek sem a bulizás az alaptermészete, mégse jöttünk volna össze, ha nem járunk el szórakozni és inni. Tanulság: szűzen fogsz meghalni, ha ezt az életmódot folytatod. Hiába mondják neked itt a lányok h csak így tovább, tapasztalat, hogy menthetetlenül csak barát leszel mindnél. Szóval légy férfi és változtass magadon!

2010. jún. 26. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!