Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire kellene tartózkodnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kellene tartózkodnom ettől a lánytól?

Figyelt kérdés

Egy társkeresőn talált rám kb egy hete és azzal indított, hogy nagyon tetszem neki, szeretne megismerni. Bele is mentem a dologba, mert aranyosnak találom azok alapján a képek alapján, amik vannak róla, pedig nem abban a korosztályban van amiben én keresgélnék (Ő 18, én 21 és úgyszint lány vagyok) Hasonló az èrdeklődési körünk is viszont sokszor furának találom.Túl lelkes, úgy küld magáról képet és videót hogy én nem is kértem semmi ilyesmit, de a legfurább az, hogy nincs facebookja, messengeren van álnéven és bevallotta, hogy szociális fóbiás... Tehát az állítólagos keresztnevét tudom csak, amikor pedig a teljes nevét kérdeztem kitért előle.

Amúgy valami nagyon rossz karmám, aurám,entitásom jó ég tudja mim lehet, mert állandóan a furcsa,kattos lányok találnak meg, vagy akiket én találok meg azokról derül ki később, hogy ilyenek. Viszont örülnék már, ha lenne barátnőm, ö pedig felhozta, hogy talizhatnánk is. Mit tegyek? A helyemben ti taliznátok vele?

Minden nem válasza érdekel.

2018. okt. 21. 23:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat... Nem ítélkezem senki zeneistílusa felett, de ahogy látom az ilyen zenét hallgató lányok hajlamosak arra, hogy valami bajuk is legyen. Nem a zenével van bajom, de érdekes, hogy csak ennyit fogtál fel az írásból.
2018. okt. 24. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!