Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kellene tartózkodnom ettől a lánytól?
Egy társkeresőn talált rám kb egy hete és azzal indított, hogy nagyon tetszem neki, szeretne megismerni. Bele is mentem a dologba, mert aranyosnak találom azok alapján a képek alapján, amik vannak róla, pedig nem abban a korosztályban van amiben én keresgélnék (Ő 18, én 21 és úgyszint lány vagyok) Hasonló az èrdeklődési körünk is viszont sokszor furának találom.Túl lelkes, úgy küld magáról képet és videót hogy én nem is kértem semmi ilyesmit, de a legfurább az, hogy nincs facebookja, messengeren van álnéven és bevallotta, hogy szociális fóbiás... Tehát az állítólagos keresztnevét tudom csak, amikor pedig a teljes nevét kérdeztem kitért előle.
Amúgy valami nagyon rossz karmám, aurám,entitásom jó ég tudja mim lehet, mert állandóan a furcsa,kattos lányok találnak meg, vagy akiket én találok meg azokról derül ki később, hogy ilyenek. Viszont örülnék már, ha lenne barátnőm, ö pedig felhozta, hogy talizhatnánk is. Mit tegyek? A helyemben ti taliznátok vele?
Minden nem válasza érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!