Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy ázsiai nővel/lánnyal randizni? Párkapcsolatban lenni vele?
Kinek mi a személyes tapasztalata?
Főleg a koreai, japán, és a kinai érdekel
Hogyan ismerkedtettek meg?
Mi volt a lényeges különbség az itteniek (európaiak) közt?
Esetleg tippek amik be váltak? :D
Én dugtam japán és koreai nőker is.
Kínait csak azért nem, mert nem jöttem be nekik.
USA 2006-2012
Kínában pl. a nők papucsokkal akarnak járni, olyan szinten becsicskulnak nekik az ottani férfiak, hogy a bnőjük táskáját viszik mindenhova: [link] (keress rá googlen, van még pár kép).
Tehát az sem igaz hogy ott a férfiak hordják a nadrágot, sőt épp az ellenkezője.
Nekem 2 kínai exbarátnőm van és jelenleg is egy kínai nővel van kapcsolatom, ezért talán hitelesek a tapasztalataim.
Nagyon szeretem az ázsiai nőket, hihetetlenül izgatnak szexuálisan és nagyon cukik (külsőre). De nem könnyű kapcsolatban lenni velük, sokkal több energia ráfordítás kell mint egy magyar csajnál.
Mind a hármat Budapesten ismertem meg. Volt köztük turista is aki többször visszajött hozzam néhány hétre meg olyan is, aki itt dolgozott és élt pár hónapot.
Akikkel én kapcsolatban voltam féltékenyek voltak, de annyira, hogy magyar barátnőm után teljesen ledöbbentem a viselkedésükön. Ellenőrizni akarták a telefonom, facebookomba belépni stb.
A közhiedelemmel ellentétben nagyon is akaratosak, makacsak, követelőzőek. Sokkal nagyobbak az igényeik mint egy magyar lánynak, mert más közegből jöttek, nekik itthon minden olcsó. Egy magyar lány hanyattvágja Ha nem viszed el őket legalább heti 4-szer étterembe akkor már bajok lesznek. Ezenkívül állandóan valamilyen programot kell nekik szervezni mert különben unatkoznak és megint kezdődik a hiszti. Mindent az alapján ítélnek meg, hogy az mennyibe kerül. Csak pénzben tudnak mindent mérni, nem létezik nekik más szempont.
Egyébként más kínai ismerősöm (férfi) is megerősített abban, hogy főleg s fiatal kínai lányok csak a pénzre mennek, betegesen féltékenyek és teljes mértékben dominálják a szerencsétlen palit.
Összességében annyi energia ráfordítással és nyűggel jár (nyelvi problémák, félreértések) hogy én mindenkit lebeszélnék arról, hogy kínai barátnője legyen. Addig izgalmas amíg fantáziálsz, recskázol rá otthon, meg az első 1 hét amikor összejön a szex, de aztán csak az idegeskedés. Az ágyban sem volt nagy akrobata egyik sem, semmi különös amit egy magyar nő ne tudna.
Értem most azert ez ember függő is mert nem lehet azt mondani hogy mindegyik ilyen de persze a többség az ilyen...
Igen ilyent én is hallottam a kinaiakrol hogy nagyon akaratosak meg hamar lehet velük veszekedni igazából akikről a legjobbakat hallottam azok a japánok mivel sokkal nyitottabbak azonban a koreaikrol meg fele-fele dolgot hallottam hogy most mennyire igazak azok hogy nagyon törődnek, gondoskodoak, mármint ugy hogy random vitamin csomagot kapsz meg páros ruhákat meg evfordulokon ezüst ékszert de viszont ők nem hisztiznek hanem rá szedik az embert azzal a kislányos flörtel
Előző vagyok, bocsi a hibákért csak gyorsan, telorol írtam. De a lényeg tényleg az, hogy engem is nagyon izgatnak ránézésre szexualisan, de néhány szex után már nem annyira izgalmas és tényleg csak a nyűg van.
Arról meg nem is beszéltem, hogy állandóan probléma ha nem telepedik itt le, hogy mikor ki megy látogatóba és az utazasok is egy halom pénzt elvisznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!