Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy zárkózott, félénk lány nehezen nyílik meg egy párkapcsolatban szexuális értelemben? Az ilyen lányok fel tudnak úgy igazán oldódni a kapcsolatban?
A párkapcsolat már teljesen más, mint egy szimpla ismerkedés. Ott már eljutottatok odáig, hogy megnyílt előtted, jobb esetben ismeritek egymást annyira, hogy nincsenek tabu dolgok. Nyilván eleinte mindenkinél (nem csak a zárkózottaknál) lehet szégyenlősség vagy hasonlók, de nem aranyszabály ez sem.
Sőt, tapasztalatból mondom, hogy az ilyen lányok is ugyanúgy lehetnek vadmacskák, ha nem jobban, mint akik állandóan kelletik magukat. De ez is személyfüggő. :)
Én nagyon hamar megnyílok szexuális értelemben, ha nem akarok az illetőtől semmi mást.
Ha komolyabbat szeretnék valakivel, akkor több időre van szükségem, hogy eljussunk a szexig, de mikor odaérünk, már nincsenek gátlásaim.
Az ilyen lányok általában az 1. srác után oldódnak fel. Az elsőnél még ott van bennük a zárkózottság, de a második pasinál már beakarják magukat dobni.
A környezetemben zárkózott lánynál csak olyat láttam, hogy az első pasi küzdött, próbálta tanítgatni a lányt, de nem volt minden tökéletes. Aztán, a második srácnál már mindent bevállaltak a lányok.
Zárkózott és félénk vagyok, sokak szemében egyenesen merev. Olyan tipikus "jó kislány".
A férjem (és egyben első partnerem) számára mégis buja vadmacska voltam mindig is ;) Szociális problémáim csak a kapcsolatomon kívül vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!