Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Személyes ismerkedésnél - 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Személyes ismerkedésnél - 30 körüli - nők miért viselkednek úgy, hogy teljes sokkoló zuhanyként éri őket és megszakítják a kapcsolatot, ha szóba kerül a múlt és a férfi őszinte, hogy van egy kamasz gyereke (aki nem is nála él)?

Figyelt kérdés

(amúgy jól indul a kapcsolat és megvan a kémia és megértik egymást a felek ) Komolyan olyan "hiba", hogy valakinek van gyereke, mintha kb 10 év sittet valna be valaki...

Oké, világos mindenki az első akar lenni... de az emberek addig húzza halogatja az elköteleződést, meg a gyerekvállalást, amíg eléri a 35-40 kort... aztán meg csodálkozik... miért olyan gond, hogy valaki már huszonévesen elköteleződött és noha bár nem úgy sikerült a kapcsolata, ahogy szerette volna, vállalja az életével járó felelősségeket? És egyébként MINDEN szempontból rendezett, harmónikus az élete, csak egy új társ hiányzik.

2018. okt. 14. 11:20
1 2
 11/14 peca1000 ***** válasza:
69%

Az adatlapododon kiírod, hogy van gyereked, és hogy veled él e, vagy sem.

Azt is, hogy hány éves.

Legyen egy közös kèp is rólatok, az legyen az első kép.

2018. okt. 14. 13:00
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
30 körüli nő voltam, mikor megismertem a férjemet. 3 gyereke van az előző házasságából. De én ezt tudtam az első pillanattól fogva, ha később derült volna ki, akkor biztos én is menekülök. Ez egy olyan alapvető dolog, amit azonnal közölni kell, hogy a nő eldöntse, így is akarja-e.
2018. okt. 14. 14:55
 13/14 anonim ***** válasza:

így van, ahogy peca is írta.

irl ismerkedésnél meg: szia, laci vagyok, ... a foglalkozásom, elváltam, és van egy ... éves fiam/lányom (aki az anyjával él).

szerintem ezt elmondani nem egy tudomány.

2018. okt. 14. 15:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem menekul mindegyik. :) csak ki kell varni a megfelelot addig is le levarrogatni a jelentkezoket :)))
2018. okt. 14. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!