Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők hogy élik meg azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők hogy élik meg azt, hogy szexre "bárkit" megkaphatnak, de párkapcsolatra esetleg nem kellenek?

Figyelt kérdés

Hogy élik meg a nők azt a tényt, hogy a saját szintjüknél 1-2 szinttel magasabb férfit bármikor megkaphatnak szexre, ha szeretnének, de legtöbb esetben párkapcsolatra már nem. Hogyan kezelik ezt? Tekintsük azonos szintűnek két embert, ha párkapcsolatban tökjól kijönnének egymással, és senki nem érzi azt, hogy jobb mint a másik.

Tudom, hogy fordítva, a férfiaknál is megvan ugyanez, de azt majd egy másik kérdésben.

2018. okt. 10. 22:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
13%
Keressetek egy IQ tesztoldalt és csináljatok tesztet. Ott kiderül ki kivel lehetne jó kapcsolatban. De a külsőségekre adók hamar más ideált találnak! A szépség nem örök.
2018. okt. 10. 23:01
 12/21 anonim ***** válasza:
25%

:D

A legtöbb embert utasította már el nála alacsonyabb "kasztú" halandó.

2018. okt. 10. 23:02
 13/21 anonim ***** válasza:
88%
A legtöbb férfinak nincs reális énképe. Kopasz, elhízott, 20 évvel öregebb, aztán jön nagy mellénnyel, hogy kit hogy varrna le. Nem akarna ő kapcsolatot a fiatal Pamela Andersonnal se, hiába néz ki százszor sz.rabbul.Egyszeruen vannak ilyen emberek.
2018. okt. 10. 23:12
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát mivel nekem arra nincs igényem, hogy csak szexre kelljek, így az nem nagyon érdekel, mivel kapcsolatot szeretnék az nyilván rosszul érint.

Más téma az, hogy nem lehet mindent megkapni az életben, szóval a visszautasítás is részese az életnek és ebben sincs semmi. Röviden ez a véleményem a dologról.

2018. okt. 11. 00:49
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem kap meg mindenkit. Es nem csak azert, mert nem "egy szinten" vannak, hanem mert masok, nem jo az idozites, stb.
2018. okt. 11. 01:04
 16/21 anonim ***** válasza:
46%

Ezt most úgy írod, mintha a párkapcsolatnak nem lenne része a szex. Kérdezz meg 10 férfit, mi volt az első gondolata, mikor először megpillantotta a feleségét. 🤫😜

Nem kell ebből akkora ügyet csinálni. Sose értettem, hogy egy szex miatt miért kell vonyítani, hogy kihasználták a nőt. Bakker, nem azért lefeküdni vele, hogy megfogd, vagy jutalomból, hanem mert te is élvezed és akarod.

Akivel legutóbb úgy jöttem össze, hogy ebből maximum pár dugás lesz, mert túl jó pasi hozzám, az ma a férjem és a gyerekeim apja.

2018. okt. 11. 05:47
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha valakinek csak szexre kellettem volna (nem arról volt szó,hogy "magasabb szinten" lett volna bármelyik is),akkor hagytam a dolgot. Nem szexelek olyannal,akivel nem szeretjük kölcsönösen egymást,ezzel mindig is így voltam. Érezni nem éreztem semmit,nem kellhet az ember mindenkinek,nem kell ebböl nagy ügyet csinálni. Ha valakivel nem jön össze egy normális kapcsolat,majd összejön mással.
2018. okt. 11. 05:49
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem a saját szintem alatt lévőek közül is sokan csak szexet akartak.Féltek az elköteleződéstől, vagy túl nagy volt az egójuk ahhoz képest, amit nyújtani tudtak.

Én pár éve abbahagytam az ismerkedősdit, idő és energiapocsékolás feleslegesen.Egyedül nyugodtabb, szabadabb az életem, mint velük kínlódni.És újra így döntenék, ha már nem tettem volna meg.

2018. okt. 11. 08:43
 19/21 anonim ***** válasza:
88%

Én szexre se kapok meg nálam jobb férfiakat csak úgy. Én kicsit nimfo vagyok, sosem csináltam lelki kérdést ebből, ha valakihez volt kedvem, de csak szexet akart, akkor csak szex volt. Én is adom annak a véleményét, aki szerint ez sokkal korrektebb, minthogy hiteget, de közben nettó hazugság az egész.

Egyébként vicces, mert férjem szerintem mérföldekkel jobb pasi, mint én nő, és csak epekedve vágytam rá, hogy szexeljünk, aztán mire észbe kaptam már összeházasodtunk és gyerekünk született. XD egész életemben elég átlagos pasijaim voltak (alacsony, kevésbé sportos, nem túl jóképű, béna öltözék, pattanásos stb...) fogalmam sincs mivel hatottam rá ennyire.

2018. okt. 11. 11:11
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt elfogadom, hogy ez az élet rendje, én is máshogyan állok hozzá a különböző emberekhez.

Másrészt viszont kicsit kételkedem a kérdésben szereplő állítás igazságában, mert egy nálam jobb férfi nincs rászorulva nála rosszabb nőkre, meg tudja kapni a saját "szintjét". Visszafelé is át kéne gondolni ezt a feltevést.

2018. okt. 11. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!