Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja sok nő, hogy első randin a férfi fizessen sokat?
"Mert feminácik. Szerintük a férfinak el kell tartania a nőt."
Sulyos fogalomzavar van ebben. Mikor valaki nem ismeri egy szo jelenteset, de eleg ostoba ahhoz, hogy hasznalja.
Ketlem, hogy a nok ezt elvarnak, foleg elso randin, de a vasarnapi ebed melle biztos jol esett ide bebofogni.
Az ilyen nők anyagiasak. Plain and simple.
Itt pedig tagadják a nyilvánvalót.
azért mert ezeket a nőket csak a pénz motiválja...
a normális nőket már huszonévesen elkapkodják, marad a pénzvadász selejt, akik mindent a férfitól várnak el
#2 ismered a mondást, miszerint Krisztus koporsóját se őrizték ingyen?
#14 kisapám, melyik szó jelentésével van problémád?
jaaa értem, nem tetszik, hogy valaki nyíltan kimondta a nyilvánvalót, miszerint sok nő elvárja a férfitól, hogy eltartsa
szemmel láthatóan fogalmad sincs a párkapcsolatokról, vagy csak simán ténytagadsz, ez ugyanis mindenütt így megy
a többi ostobaságodon már csak röhögtem
kaptad is helyből a mínuszt
#17 mutass már kérlek ilyen nőket, oké? csak mert én tudok száz olyan nőt mutatni neked csípőből, aki a férfiakon élősködik...mit százat,ezreket!
ezt bebuktad, kisapám, a mínuszt te is kaptad helyből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!