Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én vagyok a bolond, hogy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a bolond, hogy ez rosszul esett? Olyan furcsa volt, hogy hangosan ezt így kimondta egy randin.

Figyelt kérdés

Találkozgatunk egy férfival már pár hete, az egyik alkalommal ismét épp a kezemet simogatta - meg kell jegyeznem, hogy valahogy szimpatikus volt az, hogy remegett mindig a keze a közelemben- de aztán csak úgy a semmiből tudomásomra hozta, hogy ne higgyem azt, hogy miattam remeg a keze, mert ez úgymond csak örökség nála, és elkezdte mesélni a sztorikat, hogy ekkor és ekkor milyen kellemetlen volt már számára ez a remegés.

Olyan rossz volt hallani így ezt, mert azt hittem én vagyok hatással rá, de mégsem.

2018. szept. 29. 22:31
 1/2 anonim ***** válasza:
65%
Nekem is rosszul esett volna hasonló helyzetben. Vagy mondja el rögtön és nem élem bele magam, vagy maradjon csendben és maradjon a bizonytalanság.
2018. szept. 29. 22:44
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg félt, hogy túl gyengének, ragaszkodónak, férfiatlannak fogod nézni, ha folyton miattad remeg a keze. Talán nem gondolta, hogy ezt hízelgőnek veszed, és nem a gyengeség jelének. Ha eddig minden rendben volt, valószínűleg nem megbántani akart. Esetleg viccesen jegyezd meg neki, hogy sajnálod, hogy nem érted van oda ennyire. Flörtnek sem rossz ha ártatlanul megjegyzed, hogy reméled egyszer te is hasonlót válasz ki, egész más okból. A lényeg, hogy ne vedd túl komolyan, mert valószínűleg aggódik, hogy rosszakat fogsz gondolni róla emiatt.
2018. szept. 29. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!