Mi lett vele, miért ilyen most?
Van egy kb egy éves, ivartalanított nőstény macskám, akit pár hónaposan az utcáról mentettem meg és fogadtam be.
Az első naptól fogva imádjuk egymást, hallgat rám, jön, ha hívom, nem ugrik fel az asztalra, pultra, szekrényre, nem rosszakoldik, ha mégis, elég egyszer rászólni. Kedves, hálás, bújós, mindenhova követ.
Benti cicus, de néha volt már kint.
Nemrég mikor kiengedtem a kutyát az udvarra, a cica kirohant az ajtón, mentem utána, de addigra a kapu tetején volt. Hiába hívtam, nem jött le. Kimentem az utcára, hogy onnan zavarjam vissza, de leugrott mellém, amikor pedig el akartam kapni, átszaladt az úton, majd be a egyik udvarba. Nem jött, ha hívtam, végül kajával bírtam visszacsalni. Miután evett, teljesen megbolondult, rátámadt a kezemre, véresre karmolta, és rám fújt. Mint aki megbolondult, felugrált mindenhova, bement a szobámba, azt hittem lefekszik, de puffanást hallottam. Ott últ fent a polcom tetején, és lelökött egy dobozt, amikor meg rájöt, hogy lebukott, a polcról az ágyamra ugrott, kirohant a konyhába, fel az asztalra. Lezavartam, azóta kb lenyugodott, de az ajtónál ordít, mintha ki akarna menni..
Soha nem csinált még ilyet, fogalmam sincs mit kezdjek vele, miért csinálja ezt. :(
Szerintetek? A ti macskátok csinált már ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!