A barátnőmet kérte fel tanunak a legjobb biszex lány barátom leszbi barátnője, normális ez?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő, majdnem 2 éve vagyok eggyüt a barátnőmmel, fiú vagyok,és van egy legjobb lány barátom kinek van egy barátnője akivel együtt vannak és még nyár végén csináltunk egy négyes talit hogy mindenki meg ismerjen mindenkit, meg volt a tali meg minden, majd a legjobb lány barátom barátnője el kezdett írogatni a barátnőmnek hogy barátkozzanak barátnőm csupa szív tehát beszélget vele, majd a csaj tegnap meg kérdezte hogy ha egyszer lesz esküvőjük akkor lesz e a barátnőm a tanúja, hát ki akadtam, úristen egyszer talákoztak semmi elmélyült barátság nincs köztük és meg kérdezi tőle, barátnőm is furcsálta de ha úgy lenne neki Mindegy de én ki akadtam hogy úristen, szerintem ez beteg dolog, én is meg kértem erre a legjobb barátom úgy hogy több éve ismerem teli élménnyel, nem egy olyan embert akit egyszer láttam életemben és chatan zaklatom, szerintem ez nagyon abszurd dolog, mit gondoltok? Túl reagáltam stb? Kíváncsi vagyok mindenki véleményére!2017. szept. 25. 14:16
1/23 anonim válasza:
Az, hogy valaki esküvői tanú, az égvilágon semmit nem jelent. Az utcáról is be lehet hívni bárkit (láttam már ilyet)
2/23 anonim válasza:
Egyrészt semmi közöd hozzá, hogy ki kit kér fel tanúnak, másrészt ha zaklatná, letiltotta volna, harmadrészt nem értem miért számít, hogy biszex-e vagy nem, szerintem a kérdés szempontjából lényegtelen, negyedrészt túlreagálod, ötödrészt borzasztóan fogalmazol és írsz helyesen (helytelenül).
3/23 A kérdező kommentje:
Azok az esküvők olyanok is..:) tehát egy tanú ki nem fontos nekünk mutatja hogy mennyire egy jelentéktelen az a esküvő
2017. szept. 25. 14:49
4/23 anonim válasza:
Azok az esküvők is olyanok, mint amelyiken nagy a felhajtás.
A "fontosság" nem függ attól, hogy két tanús-e, a tanú haver-e?
5/23 A kérdező kommentje:
Kedves idegen :D van közöm hozzá mivel a számára fél idegen barátnőmnek ír ilyeneket, nem tiltja le mivel a legjobb barátom barátnője, le irtam hogy biszex mert a legjobb barátom az hogy teljes legyen a kép, nem reagálom túl én vagyok ott és csak azért akarná őt tanúnak mert mást nem ismer mert mindenki el itélné őt a Környezetében ( én senkit nem ítélik el), és nem írtam helytelenül :'D biztos boldog kis ember lehetsz ha ilyen dolgokba kötsz bele szóval ne itt gyászhuszárkodj xd
2017. szept. 25. 14:58
6/23 anonim válasza:
Igen, és nyilván fontos volt kiemelni, hogy a BISZEX barátnőd LESZBI barátnője.
Ó, biztosan halálosan szerelmes lett a csajodba és el akarja venni tőled. Ezt akartad hallani? Ezt képzeled be magadnak?
Ezt baromira túlreagálod. Beteg dolog? Zaklatás? Öcsém, nem a vaginájáról küldözget neki képeket meg telefonon hívogatja éjszaka, csak örült, hogy megismert egy jófej csajt és kedves akart lenni...
Ha a barátnődet zavarja, akkor ne beszélgessen vele, ennyi. Te meg higgadj le.
8/23 anonim válasza:
Az melyik univerzum ahol a tanúk személye határozza meg a házasságkötési szándék és a kapcsolat komolyságát?
9/23 A kérdező kommentje:
Mért kéne tanulnom?:D honnan veszed hogy sulis vagyok he? :D
2017. szept. 25. 17:10
10/23 A kérdező kommentje:
Tudod, én a saját esküvőmre nem valami random embert választok tanúnak akit csak azért választók mert nem ítél el és kb ennyi az ok, hanem aki fontos is, nem a kapcsolat mosolygásot kérdőjelezem meg de jobb esküvőkön nyilván valami családtag vagy jó barát a tanú, akárhány esküvőn voltam mindig így volt, az eggyiken a tesó volt a másikon a legjobb barátnő stb
2017. szept. 25. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!