Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találhatnék olyan lányt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék olyan lányt, aki hozzám hasonlóan kiegyensúlyozott és pozitív? 😎

Figyelt kérdés
Nyilván ha én látnám meg ezt a kérdést, hogy hol lehet ilyen lányt találni, rögtön beírnám cinikusan válasznak, hogy "párkapcsolatban" 😎, bár a valóság az, hogy még a párban lévő lányok többségére sem jellemző ez a tulajdonság. Mondjuk ez mindkét nemre igaz a korosztályomban, hogy a 80-90%-uk boldogtalan, sokszor azok is, akiknek megvan amúgy mindene. Nem értem, miért nem tudják magukat jól érezni. Én nem vagyok egy ilyen örök vigyorgó ,de így is azt kell mondjam, hogy egyetlen ismerősöm sincs, aki boldogabb lenne, mint én. Pedig az életem teljesen átlagos, dolgozom, eszem, edzem, barátokkal találkozom, utazgatok, ironizálgatok, közben mindig jól elvagyok. Míg mások szinte mindenen dühöngve bosszankodnak, addig én csak kényelmesen hátradőlök és ironikus mosollyal szemlélem a történéseket. Elvégre attól semmi nem fog megoldódni, hogyha rosszul érzem magam. Egyedül azt sajnálom, hogy nincs mellettem egy lány, akivel közösen tudnánk így jól érezni magunkat. Szerintetek milyen helyre, vagy hova menjek, ahol nagy valószínűséggel ilyen lányokat találok?
2018. szept. 29. 09:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hagyd mar ezt a fejet, ez nem a messenger :(
2018. szept. 29. 09:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Röhögök hogy 26 évesen egy ilyen helyen is 😎😎😎😎😎😎😎 ezeket a smilekat hasznàlod
2018. szept. 29. 09:59
 13/16 anonim ***** válasza:
72%

Nem hinném, hogy lenne olyan kimondott hely, ahová a pozitív lányok járnak. De azt el tudom képzelni, hogy vannak olyan közösségek, ahol inkább, illetve kevésbé jellemzőek bizonyos tulajdonságok (ld. Hit Gyülekezete).

Általánosítás: A komolyabb, nem feltétlenül NB1 szintű sportolás feltételez például olyan tulajdonságokat, amik nincsenek messze attól amit keresel. Megfordítva: ritka az életunt, apátiás sportoló.

De inkább csak azt javasolnám, hogy keress 1-2 új közösséget, ahol jól érzed magad az érdeklődésednek megfelelően. Nekem ez jött be. Találtam egy rakás remek embert, akikkel sok szempontból hasonló a világnézetünk, ami még akkor is nagyon megérte volna, ha nem ott találom meg a barátnőmet.

2018. szept. 29. 10:07
 14/16 anonim ***** válasza:
59%
én 😎 egy nagyon laza 😎 kiegyensúlyozott 😎 pozitív 😎 26 éves faszi vagyok 😎
2018. szept. 29. 10:14
 15/16 anonim ***** válasza:

#3 kommentjén jót nevettem, de igaza van. Vigyázz, nehogy belefuss egy olyan lányba, aki általában borúlátó, de jól leplezi. :)

Ugyanolyan vagyok, mint te. Egész nap vigyorgok, építem a jövőmet, és közben furcsán nézek azokra az emberekre, akik a panaszkodásban teljesednek ki.

Nekem elég későn lett első, igazán hosszútávú kapcsolatom. Előtte csak kalandok voltak.

Na most ez a sokáig mellettem lévő lány pont a mosolygósságom, és a pozitív életszemléletem miatt szeretett meg. Később kiderült, hogy ő ennek pont az ellenkezője, majdnem el is vette a pozitív hozzáállásomat a dolgokhoz, de nem sikerült :)

2018. szept. 29. 11:15
 16/16 anonim ***** válasza:

Én nagyon borulátó vagyok,nagyon elszomorít,hogy kiegyensúlyozott emberek vesznek körül,nagyon bánt,hogy te ezt a smileyt használod,nagyon rossz érzést kelt bennem,hogy te laza és boldog vagy,menj innen,és hagydd meg nekünk a rossz kedvet. Távozz sátán!!!

Na de,szó mi szó,ha olyan emberekkel szeretnél ismerkédni,mint te magad vagy edzőterembe menj, járj táncrórákra stb.

2018. okt. 4. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!