Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék olyan lányt, aki hozzám hasonlóan kiegyensúlyozott és pozitív? 😎
Nem hinném, hogy lenne olyan kimondott hely, ahová a pozitív lányok járnak. De azt el tudom képzelni, hogy vannak olyan közösségek, ahol inkább, illetve kevésbé jellemzőek bizonyos tulajdonságok (ld. Hit Gyülekezete).
Általánosítás: A komolyabb, nem feltétlenül NB1 szintű sportolás feltételez például olyan tulajdonságokat, amik nincsenek messze attól amit keresel. Megfordítva: ritka az életunt, apátiás sportoló.
De inkább csak azt javasolnám, hogy keress 1-2 új közösséget, ahol jól érzed magad az érdeklődésednek megfelelően. Nekem ez jött be. Találtam egy rakás remek embert, akikkel sok szempontból hasonló a világnézetünk, ami még akkor is nagyon megérte volna, ha nem ott találom meg a barátnőmet.
#3 kommentjén jót nevettem, de igaza van. Vigyázz, nehogy belefuss egy olyan lányba, aki általában borúlátó, de jól leplezi. :)
Ugyanolyan vagyok, mint te. Egész nap vigyorgok, építem a jövőmet, és közben furcsán nézek azokra az emberekre, akik a panaszkodásban teljesednek ki.
Nekem elég későn lett első, igazán hosszútávú kapcsolatom. Előtte csak kalandok voltak.
Na most ez a sokáig mellettem lévő lány pont a mosolygósságom, és a pozitív életszemléletem miatt szeretett meg. Később kiderült, hogy ő ennek pont az ellenkezője, majdnem el is vette a pozitív hozzáállásomat a dolgokhoz, de nem sikerült :)
Én nagyon borulátó vagyok,nagyon elszomorít,hogy kiegyensúlyozott emberek vesznek körül,nagyon bánt,hogy te ezt a smileyt használod,nagyon rossz érzést kelt bennem,hogy te laza és boldog vagy,menj innen,és hagydd meg nekünk a rossz kedvet. Távozz sátán!!!
Na de,szó mi szó,ha olyan emberekkel szeretnél ismerkédni,mint te magad vagy edzőterembe menj, járj táncrórákra stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!