Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársak, hogyan kezelitek azt, amikor ismerkedés elején már kérdezi a férfi, hogy mi a munkátok, fizetés, kivel laktok, stb?
Közben a személyeteket még nem ismeri, alig tesz fel érdeklődő kérdéseket.
Köszönöm előre is a tippeket
ha abszolút ezzel kezdi az ismerkedést, hogy ezeket megkérdezi, akkor sincs semmi. nem mindenki egy rosszindulatú paraszt, hogy mindenbe rosszat lát bele.
fizetést nem mondanám meg, arra rákérdezni bunkó dolog szerintem.
Hogyhogy hogy kezelem? Válaszolok rá, nyilván. (Mondjuk Magyarországon annyira nem illő fizetésről beszélni olyan emberekkel, akik nem közeli családtagok, barátok, stb, úgyhogy az a kérdés kicsit elbizonytalanítana, hogy az illető vajon ismeri-e az illemet.)
Hogy máshogy lehetne kezelni? :D
Én a munkát teljesen alap kérdésnek tartom, hiszen erről szól a fél életem... tanultam, tanulok, dolgozok. Ez egy elég nagy helyet elfoglaló eleme az életemnek. Szerintem az is teljesen oké, ha megbeszéljük, hogy ki hová valósi, honnan jött, jelenleg hol él, kivel stb., ezzel sincsen probléma. A fizetésre való rákérdezést én viszont illetlenségnek tartanám, én sem kérdeztem rá soha senkinél és nem is szándékozom.
Ugyanakkor az egy nagy probléma, hogy a személyiségemre, gondolkodásomra, véleményemre, érzéseimre stb. nem kíváncsi és abszolút nem is érdeklődik felőlük. Ezek, amiket a felsoroltál eléggé tényszerű dolgok, adatok. Nem azt mondom, hogy nem számít, mert már fent is leírtam, hogy erről mit gondolok, viszont önmagában nem tartom elégnek. Nekem rosszul esne és nem lenne túl szimpatikus, ha csak ilyen adatokat szeretne begyűjteni rólam és a tényleges személyem nem érdekelné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!