Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Járnátok egy 18 évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Járnátok egy 18 évvel idősebb férfivel?

Figyelt kérdés

Udvarol egy kb. 18 évvel idősebb férfi. Jópofa, intelligens, művelt, van egzisztenciája stb így nem lenne vele probléma. De az egészsége nem a legjobb, impotens, sok gyógyszert szed, túlsúlyos, eléggé hipochonder stb. Velem mindig kedves, udvarias, nagyon tetszem neki de gyakorlatilag nem lenne szexuális életünk, sok mindenben gátolnanak minket az eü problémák és a betegségtől való félelme... Van értelme egyáltalán ezen elgondolkodni? Kicsit sajnálom is és amúgy tudom, hogy ő sem hiszi, hogy mi járhatunk tényleg, de valamiért mégsem tudom egy az egyben visszautasítani.

26N

2018. szept. 25. 22:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha jól számolom 44 éves a csávó és az egészségi állapota a nagypapáméhoz hasonló, aki 80 lesz mindjárt, ha megéli...

De most komolyan mit akarsz tőle? És ő tőled?

Élvezkedni akar rajtad még egy kicsit a vége előtt...? Vagy veled akarja leélni a hátralévőt? És te? Ne haragudj de ennek semmi értelme

2018. szept. 25. 22:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyebkent sem, de hogy meg impotens es tulsulyos is, hat...
2018. szept. 25. 22:58
 13/16 gumikacsaszerzetes ***** válasza:
Nem
2018. szept. 26. 01:44
 14/16 anonim ***** válasza:
15%
Pfú de gáz vagy. Pláne hogy egyáltalán elgondolkodtál rajta. Gondolom tetszik az egzisztencia, beletennéd a kis pi. csádat a jóba. Gyakorlatilag a normális férfiak ezekért (is) köpik le az olyan "nőket" mint te is vagy.
2018. szept. 26. 07:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem. Mi a túrót kezdenék egy apám-korú valakivel?

"impotens, sok gyógyszert szed, túlsúlyos, eléggé hipochonder" - így meg aztán főleg...

2018. szept. 26. 08:28
 16/16 anonim ***** válasza:
54%

Én szex nélkül nem tudnék élni, a túlsúly pedig taszít.

Köztünk elég nagy korkülönbség van, de a testi kapcsolat is remek, szóval nekünk működik ezen a téren is több mint 3 éve.

Nekem van egy 9 éves lànyom, màdik gyereket nem akarok, szóval közénk ez sem àll.(nem közös gyermek)

Pàromnak is van, de màr felnőtt.

2018. szept. 26. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!