Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti járnátok egy tőletek másfél évvel idősebb csajjal?
Figyelt kérdés
Igazából nem értem őt :). Mintha lenne köztünk valami, de mégsem.. félek, hogy a korkülönbség miatt van ez, pedig ő idősebbnek néz ki a a koránál, és a gondolkodása is érettebb...
Járnátok egy másfél évvel idősebb lánnyal?
18/L
2014. máj. 4. 12:45
3/13 anonim válasza:
Jártam volna, ha akarta volna... :D
4/13 anonim válasza:
Igen, járnék. Főleg, mert átlagban érettebb és értelmesebb, mint a velem egykorúak. :) Remélem segíthettem. 17/f
6/13 anonim válasza:
Őszintén szólva szerintem a 3 év korkülönbség is bőven belefér bármerre, ha ő az idősebb és akkor is ha te. Azért nem utasítanék vissza senkit ha 18 évesen 21 éves valakit találtam volna.
7/13 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, mentek a zöld kezek :).
azért még várom a véleményeket fiúk/lányok :)
2014. máj. 4. 12:51
8/13 anonim válasza:
Még egy 5 évvel idősebbel is... :D
26/F
9/13 anonim válasza:
igen. volt 5 évvel idősebb is.. a kor nem számít :) (de azért ne essünk a ló túlsó oldalára pl 21 éves gyerek 14 éves kislánnyal.)
10/13 anonim válasza:
8: baromság, 26 éves létedre egy 31 éves csajjal összejönni már veszélyes lenne. 26 évesen még rohadtul nem vagy kész egy gyerekre, de 31 évesen 1 nő már faszán nekiáll gyereket akarni, már csak a kora miatt is. 3 év különbségnél még ez annyira nem vészes különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!