Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy idősebb lány és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy idősebb lány és nem tudom, hogy össze tudok-e jönni vele? Nagyon nagy baj, hogy idősebb másfél évvel (két suli év)?

Figyelt kérdés

Már egész jól elbeszélgetünk meg puszi minden meg aztis mondta h nem számit neki a kor de lehet hogy csak hülyit engem ránézek akkor visszamosolyog nemtudom mit akar vagyis én szeretnék vele járni csakhogy a korkülönbség miatt lehet hogy rövid és értelmetlen kapcsolat lesz?

Elöre is köszi mindent :)

2007. nov. 16. 23:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

ez nem is korkülönbség!

miért ,lenne értelmetlen és rövid? ha szeretitek egymást akár 20évis leehtne köztetek az se számitana a szerelemben nincs akadály, szokták mondani. :-)

jöjjél vele össze és legyetek boldogok, utána majd kiderül mi lesz ,nem kell ezen előre parázni, szeritnem ha m ár igy konkrétan bezsélgetetek akor hivd el valahova moziba vagy ilyesmi és kifog alakulni magátol minden. sok siekrt!

2007. nov. 17. 01:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá!!!!!!!:)
2007. nov. 17. 04:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj! Ha ő érettnek tart téged arra, hogy veled legyen (beszélgetés) akkor hidd el, hogy nem számít!!!

Mellesleg mindig nálam fiatalabb férfiakkal jártam. 1 év, 7 év, 14 év. Ahogy öregszem... egyre fiatalabbak a pasijaim. :DDD 60 évesen jönnek majd az érett 40-esek.

Pedig... elég meagasak az elvárásaim, de soha nem néztem, hogy milyen korú aki megugrotta a lécet. Van agya, önismerete, kedves... akkor bármilyen (nagy)korú lehet :D

2007. nov. 17. 08:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
1.5 év? ez nem is korkülönbség. de ha meg sem próbálod akkor se rövid sem értelmetlen kapcsolat nem lesz.szerintem nyert ügyed van, úgyhogy hajráááááá!!!
2007. nov. 17. 10:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 évvel fiatalabb a párom(lány vagyok)és rohadtul nem zavar!

10 éve vagyunk együtt és van két gyermekünk.

Tehát bármi lehet a kapcsolatotkból!

(Egyébként mindig fiatalabb fiúkkal jártam :D)

2007. nov. 17. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!