Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy idősebb lány és nem tudom, hogy össze tudok-e jönni vele? Nagyon nagy baj, hogy idősebb másfél évvel (két suli év)?
Már egész jól elbeszélgetünk meg puszi minden meg aztis mondta h nem számit neki a kor de lehet hogy csak hülyit engem ránézek akkor visszamosolyog nemtudom mit akar vagyis én szeretnék vele járni csakhogy a korkülönbség miatt lehet hogy rövid és értelmetlen kapcsolat lesz?
Elöre is köszi mindent :)
ez nem is korkülönbség!
miért ,lenne értelmetlen és rövid? ha szeretitek egymást akár 20évis leehtne köztetek az se számitana a szerelemben nincs akadály, szokták mondani. :-)
jöjjél vele össze és legyetek boldogok, utána majd kiderül mi lesz ,nem kell ezen előre parázni, szeritnem ha m ár igy konkrétan bezsélgetetek akor hivd el valahova moziba vagy ilyesmi és kifog alakulni magátol minden. sok siekrt!
Nem baj! Ha ő érettnek tart téged arra, hogy veled legyen (beszélgetés) akkor hidd el, hogy nem számít!!!
Mellesleg mindig nálam fiatalabb férfiakkal jártam. 1 év, 7 év, 14 év. Ahogy öregszem... egyre fiatalabbak a pasijaim. :DDD 60 évesen jönnek majd az érett 40-esek.
Pedig... elég meagasak az elvárásaim, de soha nem néztem, hogy milyen korú aki megugrotta a lécet. Van agya, önismerete, kedves... akkor bármilyen (nagy)korú lehet :D
Nekem 3 évvel fiatalabb a párom(lány vagyok)és rohadtul nem zavar!
10 éve vagyunk együtt és van két gyermekünk.
Tehát bármi lehet a kapcsolatotkból!
(Egyébként mindig fiatalabb fiúkkal jártam :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!