Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan, hogy egy lány azért szeret ki egy srácból mert begyullad a szeme és nem szép látvány?

Figyelt kérdés

Mármint munkámból adódóan sokat kell néznem a számítógép képernyőjét ezért rendszeresen megerôltetem a szemeim amelyek bedagadnak, begyulladnak és szinte folyamatosan ilyenek.

Ez ok lehet arra, hogy egy lány kiábránduljon egy srácból?

Mennyire lenne jogos az ilyesmi? Szerintetek gerinctelen egy ilyen lány?

2018. szept. 19. 14:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem arról beszél senki, hogy a beteg hozzátartozót otthagyjuk. Csak ebből a "Nem kell dolihoz mennem vele mert nem súlyos és nem jelent veszélyt az egészségemre." mentalitásból nem kér normális ember. Szenvedj akkor, ha jól esik.

2018. szept. 20. 10:34
 12/13 A kérdező kommentje:

11

Voltam dokinál vele, felírtak szemcseppet de csodaszer nem létezik. A szemérzélemység pedig nem betegség hanem egy tulajdonság.

2018. szept. 20. 11:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Nézd ha valaki szerint egy lány azért ábrándul ki belőle mert be van gyulladva a szeme, akkor vagy nagyon felszínes lányokkal kezd és ez mond el valamit róla, vagy azonnal a másikban keresi a hibát és az mond el valamit. Ahogy reagálsz a posztokra azt mutatja, hogy szinte minden neked ellentmondó véleményt támadásnak veszel. A lányt meg egyenesen gerinctelennek minősíted. Nekem ha tetszenél is, külsőre és némely belső tulajdonságod, a nagyfokú érzékenységed meg a kicsit rosszindulatú világnézeted miatt "szeretnék ki belőled".
2018. szept. 21. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!