Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon friss kapcsolat, ebben az esetben egy ilyen egyszerűbb szülinapi meglepetés megfelelő lenne?
Eddig négy randink volt, már-már mondható, hogy együtt vagyunk, de mivel friss a kapcsolat nem szeretnék túlzó ajándékot venni. Mivel férfiról van szó, és az édességet sem szereti így szűkülnek a lehetőségek. De volt már kétszer is olyan megjegyzése, aminél kiderült, hogy imádja a házi pogácsát. Így sütnék neki, csak mégis valami ötletes, mutatós "csomagolást" szeretnék hozzá. Csak sajnos nincs ötletem. Műanyag dobozba nem akarom belerakni. Valami egyéb kellene.
Vennék még hozzá vmi szülinapi lapot, és ennyire gondoltam. Szerintetek elég lesz?
Megmosolyogtatott a kérdés címe, eszembe jutott egy utólag belegondolva vicces sztori erről :D
Egyébként szerintem nagyon aranyos ajándék, meg mivel te készíted, az én szememben még tovább nőne az értéke, túlzónak pedig egyáltalán nem találom. Csomagolásnak pedig szerintem valami szebb papírdoboz kibélelve egy kis szalvétával tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!