Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dunaparti kakaozos randi milyen otlet? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
Van egy lany akit nagyon aranyos kedves es nagyon elvagyunk bejovunk egymasnak igazabol mar szeretjuk egymast es szeretnek neki egy olyan meglepetest a randinkon, hogy lemegyunk a Duna partra es kettesbe egy pokrocon kakaozunk viszek hozza mindent rendes szep cucokkal. Ez igy elsore nagyon hulyen es orulten hangzik de azert fontos a kakao mert mindketten oda vagyunk erte imadjuk nagyon ugyanazt ugyanugy es ez szinte mindenben igy van. Kulonlegesse szeretnem tenni es mind azert mert szeretem ot nagyon Mi errol a velemenyetek orultseg ertekeli majd? Lanyok a ti velemeyetekre lennek legfokepp kivancsi ja es kort is irjatok legyszi en 1( vagyok es o is.2014. aug. 10. 20:40
2/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod! amugy lany vagy ja es a korod megkerdezhetem? johetnek a valaszok elore is koszi!!
2014. aug. 10. 20:50
3/15 anonim válasza:
Lánynak nem vagyok lány, de szerintem tök jó, ha mindketten szeretitek akkor mi baj lehetne? Örömet okozol neki. :)
4/15 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszodat ;)
2014. aug. 10. 21:41
5/15 anonim válasza:
szerintem rohadt jó ötlet! tuti oda lesz érte a csaj! :) tényleg nagyon aranyos és tök klassz hogy egyedi :DD hajrá! ;)
6/15 A kérdező kommentje:
nagyon rendes vagy koszi megprobalok mindent ja es gondolom te srac vagy utolso valaszolo :DD
2014. aug. 10. 22:49
7/15 A kérdező kommentje:
ja es latom elirtam szal 15 evesek vagyunk vagyis o heteken belul tolti be en meg mar annyi vagyok
;)
2014. aug. 10. 22:51
8/15 anonim válasza:
Uuu ez eszméletlen jó ötlet:) vigyél valamit amivel összeszeded majd mert biztosan el fog olvadni;)
9/15 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt ;)
2014. aug. 10. 23:36
10/15 A kérdező kommentje:
tobbi csajnak nincs hozzaszolasa? :3 :DD
2014. aug. 11. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!