Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem. Nálam kb. a BKV-ellenőrrel egyenrangú. Aki ilyen munkát vállal, csak a felsőbbrendűségét akarja érzékeltetni, mert úgy gondolja, hatalmat szerzett. Hát nagyon nem!
Csak egy példa: elég volt újságírói fényképes belépőkártyámat megmutatni egy-két helyzetben. Mindenki be volt fosva, amikor a kiszolgáltatott helyzetben lévő ártatlan srácot, vagy másik esetben lányt szó szerint alázta mondjuk egy hatalmi tudatban lévő biztonsági őr. Nagyon ritkán használtam, csak ebben a két esetben. De nem tudtam elnézni, mit műveltek velük. Számolj két évtizeddel. Gondolj bele. Normális ember nem él vissza a "hatalmával". Az én szememben egy tűzoltó, vagy egy mentőápoló (az is egyenruhás) sokkal-sokkal többet ér.
Kérdésre a válaszom: NEM!
Nekem tetszene, de nem tudom megmagyarázni miért. Ha mellette nem vagy agressziv és hatalomra vágyó fétises akkor mi a gond? Egyébként ez is csak egy téves sztereotipia. Kinek mi tetszik, azt csinálja.
Nekem szimpi lenne, viszont féltenélek igy egyben.
Maga az, hogy börtönőr semmi lényegeset nem adna hozzá a kapcsolatunkhoz- tehát, nem lenne pozitív vagy negatív érv a fiú mellett.
Viszont, ha megtalálnánk a közös hangot, érzenénk egymás iránt, amit kell, akkor viszont ez a gumibot dolog hát ja, szexi :D
Mi köze van ennek a börtönőrséghez?Ti hoztátok fek a BDSM-et,hogy a börtönőr feldugja nektek a gumibotot.Én csak megcáfoltam a tévhiteteket miszerint szadista lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!