Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt olyan, hogy az ismerkedés nagyon sokáig húzódott (hónapokra), de végül összejöttetek?
Ismerek valakit, már több mint egy éve, és szerintem ott van közöttünk az a bizonyos szikra, de már lassan egy éve nem történt meg, hogy átlépjük a "barátok vagyunk" szintet. Igaz ritkán tudunk találkozni 1-2 hetente csak, szóval lassan megy az egész.
Legtöbben max pár hetes ismeretség után összejönnek a párjukkal, van ilyenre példa közöttetek, hogy akár több év ismeretség után léptetek be a kapcsolatba? Mennyi idő volt a leghosszabb udvarlás nálatok? 26F
Nem értek veled egyet.
Ha már lefetyelés:
Nos, ha mindenképpen azt gondolod, hogy azokat a kutyákat be lehet idomítani, tévedsz. Nyilván minden egészséges lelkületű nő először a te módszereddel próbálkozik, de láss csodát (vagy inkább nem) mégis fennmaradnak a problémák. Vagyis nem mindenki tanítható.
A másik: 27 centis nyilván nem mindenkinek van. Én hallottam viszont csajok beszámolójából, hogy előfordul a big bráner... 🤣
Aztán: ez nem ilyen egyszerű: sok csaj szereti a pasiját és nem akarja azért elveszteni mert balfax az ágyban. Ezért bele marad, de azért néha megbaxatja magát egy haverjával is.
Nem is kell velem egyet érteni, nem vagyunk egyformák. Már csak azért sem, mert én még az ügyetlenekre sem tekintek kutyaként..
Akinek meg erre van kényszere, az tegye meg. Csak utána ne sírjon, ha nem tekintenek rá nőként. 🤗
Volt.
Első párommal 4 év. (1 évig voltunk együtt, utána messzire mentünk egymástól egyetemre, szakítottunk)
Másodikkal 2-3 hónap. (Másfél év után belezúgott másba és szakított)
Harmadikkal 3 év. (Most vagyunk együtt 4 éve, minden happy.)
Barátnőim:
Egyik 6 éve ismerte a párját, mire összejöttek.
Másik 14 éve.
Harmadik 4 éve.
Alig ismerek olyat, akik pár hét után összejöttek, nekem az fura :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!