Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt olyan, hogy az ismerkedés nagyon sokáig húzódott (hónapokra), de végül összejöttetek?
Ismerek valakit, már több mint egy éve, és szerintem ott van közöttünk az a bizonyos szikra, de már lassan egy éve nem történt meg, hogy átlépjük a "barátok vagyunk" szintet. Igaz ritkán tudunk találkozni 1-2 hetente csak, szóval lassan megy az egész.
Legtöbben max pár hetes ismeretség után összejönnek a párjukkal, van ilyenre példa közöttetek, hogy akár több év ismeretség után léptetek be a kapcsolatba? Mennyi idő volt a leghosszabb udvarlás nálatok? 26F
Volt.
De miutan összejöttünk, kétszer is csalódtam benne. Szóval nem érte meg vele fogalkozni.
Lehgosszabb 7 hó
Legrövidebb 3 hó
Én sosem tudtam hetek alatt eldönteni egy kvázi idegenről, hogy járkak vele vagy sem.
Nálam soha egy férfinél nem éreztem a "szerelem első látásra" dolog. Akkor kezdtem el szeretni, akarni, kíváni amikor jobban megismertem.
Engem csak az érdekelne, hogy a 2-esre megéri-e várni hónapokat.
Mert pl. ha szar az ágyban, akkor felesleges volt az egész.
Nem mindenkinek. A vallásosoknak pl. a szar szexuális élet is megfelel, hiszen ők annyira de annyira lelkileg vannak együtt, hogy házasságig nem is csinálják. Nekik a lelki maszlag a fontos.
Az ágyban szar pasiknak érdemes tehát vallásos csajt feleségül venni. Az nem fog vinnyogni ha nem jó a szex.
"Engem csak az érdekelne, hogy a 2-esre megéri-e várni hónapokat"
Nem szeretnék veled komolyan kikezdeni, mert félek, hogy a randikönyved helyett véletlenül beírnád a nevem a Death Note-ba!! OMG XD
Szerintem meg ez a hülye felfogás, h “szar az ágyban akkor nem kell”. Ha van valaki, akivel jól érzem magam, megért, tudom szeretni és ő viszonozni, stb., de rossz az ágyban akkor azért van a pici szám és elvileg azért vagyunk kapcsolatban, hogy a problémákat meg tudjuk beszélni, oldani, nem egyből viszlátot mondani. Az ilyen fajta emberek sírnak mindig, hogy “csak kihasznált”, miközben ti magatok választjátok ezt a döntést a partnerrel kapcsolatban. Majd utána jönnek a kérdések, hogy 26 évesen 15 fiúval soknak számít? 🤦🏻♂️ Ergó nem a szex dönti el, hogy összeilletek, ezt a tudást pedig lehet alakítani... csak ahhoz kéne némi gerinc, őszinteség és bizalom is a másik nemmel szemben.
A kérdésre válaszolva, nálunk 6-7 hónapig ment ez a szitu, hogy nem tudtam eldönteni, járunk vagy csak túl jó barátok vagyunk. Végül ittasan kiderült, h ő kapcsolatot szeretne, csak félt a válaszomtól. Annak ellenére, hogy teljesen egyértelmű jeleket adtam felé. Mi szinte mindennap találkoztunk, még a szüleihez is elhozott ami tőlem 200 km-re volt. Most 4. éve, hogy együtt vagyunk boldogan. Szóval igen van ilyen.
Viccen kìvül tényleg van Death Note füzetem. Cosplay füzet, külföldről lett rendelve. Anyám külön megkért, hogy még így se írogassak bele. 🤣
De jó ötletet adtál: legközelebbi randira magammal viszem.
Am gyűjtöm az ilyen cuccokat: Goku 4 csillagos kristálygömje is megvan.
---------
Miért lenne kifogás, hogy szar az ágyban?
Tegyük fel, a csávónak 27 cm-es vastag farka van. Te mondjuk szűk vagy.
Nem biztos, hogy sikerül megoldani annyira a dolgot, hogy 100%-ig élvezd. Lehet, egy 17 cm-eset jobban befogadna a hüvelyed és hüvelyi orgazmusod is lehetne.
A másik az, hogy bizonyos csávok nyalni sem tudnak (többség) csak lefetyelnek mint a kutya. Hiába szólsz, ha balf_sz az olyanhoz.
Szted véletlen hogy egyesek szeretőt tartanak?
Igen.. manapság mindenkinek 27 centise van! Már kezdtem elfelejteni, hogy a gyakorin vagyok. 😀
Ha lefetyel akkor szépen odairányítod, elmondod, hogy mikor jó, mit csináljon. Ez ugyanúgy mind a kettő fél érdeke. Leginkább pont erre értettem, hogy ez a tudás alakítható...
a 27 centis bré az nem tudás.. de ha már bele akarsz kötni az is alakítható. 😀
A szerető tartás meg a kommunikáció hiányból fakad.. amit már korábban is írtam.
Probléma-> próbálni megoldani -> ha nem sikerül, szakítani-> új kapcsolat. De mivel nincs kommunikáció, se gerinc, semmi, így lehet oda jutni, h szeretőt tart valaki.
De ez az én véleményem. Nektek a cserélgetés jön be, nekem a kapcsolat fenntartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!