Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számíthatok egy ilyen lánytól?
Ismerkedek egy lánnyal és vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban. Értelmes és visszafogott lánynak tűnt, de már az elején éreztem valamiféle titokzatosságot és távolságtartást benne. Az eddigi randijainkon szinte elrepült az idő, annyira jól éreztük magunkat, de valahogy mégse csattant el jódarabig egy csók se, éreztem rajta a távolságtartást, ezért inkább nem próbálkoztam ölelésnél többel. A legutóbbi randinkon szóbahoztam a volt kapcsolatainkat. Amikor rákérdeztem az ő tapasztalataira, akkor mosolyogva annyit mondott, hogy több volt neki, mint hinném. Elárulta hogy neki az egyetemista évei arról is szólnak, hogy élvezi az életet. Sok kalandja volt, belement többes szexbe is. Azt is mondta, hogy bármikor talál magának partnert, ha csak egy jó szexről van szó, nem olyan fontosak neki a szexben az érzelmek. Van egy pár perverziója, azokról is mesélt. Bevallom van ami meredek,de egyből felállt rá. A randi végén jobban rányomultam, mire ő azt mondta hogy már régebb óta vannak velem kapcsolatos mocskosabb fantáziái. És a csók is jól sikerült, de aztán elment. Nagyon tetszik ez a lány, de nem tudom mire számítsak tőle.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!