Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számíthatok, ha veszek egy új kocsit?
Autóvásárlásban vagyok, egy új német autót készülök venni.
Ezen az oldalon gyakran olvasni, hogy az emberek a pénzhez, sikerhez negatív tulajdonságokat társítanak: nagyképűség, hűtlenség, stb. Mások viszont arra esküsznek, hogy a jó anyagi helyzet tudat alatt is vonzza a nőket.
Nem vagyok egy szerencsétlen a nők terén, de az a nagy csajozógép sem. Szerintetek pusztán ez, hogy lesz egy szép új sportkocsim, inkább negatívan, vagy pozitívan változtatja majd a helyzetemet? Már ha változtat rajta.
Ahogy megéled,élvezd ki.
Vedd meg,nagyot fog dobni a kisugàrzàsodon nagyon,lazàbb leszel,plusz egy hatalmas élmény
Nekem egy új (német) sportkocsi sokkal inkább nagyképűséget sugározna.
Kivétel ha Németben van egy nagyon jó állásod, és emellett normális az értékrended, vagyis nem pusztán EGO legyezésből van ilyen kocsid, hanem mert ez sehonnan máshonnan nem jár megvonással hogy megvedd.
De nem vagyok már 20 éves, lehet ők másképp gondolkoznak.
Tudod, ott kezdődnek nálad a gondok, hogy azt hiszed, hogy egy r..hadt autó a legfontosabb a párkeresésben?!
Hogy ez olyan nagyon sokat jelentene?!
Nem az autóddal akarnak összejönni, de szerintem magadtól is kéne tudni, hogy mit ér az autó, és mit ér az aki benne ül, ha egyébként egy tahó p..raszt az illető?
Az ebben a szep, hogy az fog tortenni amit te hiszel.
Ha az a hitrendszered, hogy eznem szamit, akkor nem fog szamitani.
Ha ugy erezed negativ hatassal lesz, akkor ugy is lesz.
Ha ugy erzed pozitiv az uj auto akkor sikeresebb leszel.
Az anyagiak fontosak a noknek, de akar neked is. Van egy alomszep csaj, de lusta elmenni dolgozni, s neked kell eltartani eleted vegeig, mit gondolsz lehet ra egy csaladot alapitani?
Ha csak azért veszed meg a kocsit amiket ide leírtál és nem azért mert szükséged van rá akkor nagy baj van a fejedben.
Valamit azért vesz meg az ember mert szüksége van rá, kell neki és nem érdekli hogy mások mit gondolnak erről.
Autóvásárlásnál nálam soha nem szempont hogy mit fognak szólni az emberek.
Mindig irigyeltem azokat az egyszerű embereket, akiknek egy jobb autó elég a boldogsághoz, vagy egy kapcsolathoz...
Mármint ezt most egyáltalán nem gúnyból írom, halál komolyan irigyellek, hogy te egy új kocsival megvehető nőt elégnek tartasz az életben, én meg rohadt sok belső tulajdonságra vonatkozó elvárással rendelkezek és nem bírok belőle engedni. Milliószor egyszerűbb és boldogabb életem lenne, ha egy kva kocsi kielégítené minden igényem...
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!