Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire számíthatok, ha veszek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számíthatok, ha veszek egy új kocsit?

Figyelt kérdés

Autóvásárlásban vagyok, egy új német autót készülök venni.

Ezen az oldalon gyakran olvasni, hogy az emberek a pénzhez, sikerhez negatív tulajdonságokat társítanak: nagyképűség, hűtlenség, stb. Mások viszont arra esküsznek, hogy a jó anyagi helyzet tudat alatt is vonzza a nőket.

Nem vagyok egy szerencsétlen a nők terén, de az a nagy csajozógép sem. Szerintetek pusztán ez, hogy lesz egy szép új sportkocsim, inkább negatívan, vagy pozitívan változtatja majd a helyzetemet? Már ha változtat rajta.

2018. ápr. 20. 09:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
78%

Amit a saját szememmel láttam eddig, az az, hogy akárhány srác haverom vett "menő" autót, mindig az lett belőle, hogy a pasik kérdezgették róla, nézegették, a csajokat totál hidegen hagyta.

Szóval attól függ, ha pasikat akarsz felszedni, akkor szerintem tuti működik :D

Nőknél a gold diggereket lehet hogy bevonzza, mondjuk én azokat pont hogy messziről elkerülném.

Normális párkapcsolat esélyét nem növeli, nem csökkenti szerintem.

Ugyanakkora arányban van az AudiBMW-s ismerőseimnek barátnője, mint a buszosoknak vagy akiknek Puntoja vagy ezer éves Feliciája van.

Pro tipp: ne állj neki direkt "villogni" a csilivili új autóval (gondolok itt: üveghangon közlekedés a városban, ordító tucctucc, és társai), azon a normális csajok csak röhögni tudnak.

N

2018. ápr. 20. 10:47
 12/27 anonim ***** válasza:

Látom mindenkinek elkerüli a figyelmét, hogy a kérdező alapból vesz magának sportkocsit, arra meg mellesleg kíváncsi csak, hogy ez jó vagy rossz dolog, mert lát a topiktól belül ezt is, azt is.

31/f

2018. ápr. 20. 11:07
 13/27 anonim ***** válasza:

Figyelj.

Úgy lehet ezt intelligensen kezelni, hogy:

1.Ha neked az tetszik akkor szabad akaratodból kifolyólag megveheted.

2.Ha ezért elítélnek téged bizonyos emberek akkor az nem a te problémád.

3.Ha te az autó birtoklásától bármiféle negatív irányba való személyiségváltozáson esel át akkor az nem az ő problémájuk.

Én azon gondolkoznék a helyedben, hogy miért akarsz "csajozógép" lenni ha nincs egyébként saját bevallásod szerint problémád a nőkkel?Mert ha mégis van akkor egy autó birtoklásától nem leszel jobb beszélgetőpartner, jobb szerető.Egyébként a tudatalatti az Freudi megközelítés, sok mindent magyaráznak vele amiért nem akarjuk vállalni a felelősséget.

És a személyes véleményem a német prémium márkákról:

Nem olyan nagyon jók mint ahogy a köztudatban élnek, ha műszaki oldalról közelíted meg a kérdést.Én szétnéznék a Lexusok között a helyedben, olyan modelleket gyárt amik simán otthagyják a német autókat és sokkal megbízhatóbbak, a te szempontodból pedig kevesebb előítélet társul hozzájuk.

2018. ápr. 20. 11:18
 14/27 anonim ***** válasza:
Kiszámíthatatlan, mert nem minden nő reagál ugyan úgy...majd meglátod, nincs erre recept. Egy biztos, lesz egy német, új sportkocsid. Élvezd sokáig.
2018. ápr. 20. 11:51
 15/27 anonim ***** válasza:
Egyébként normális párkapcsolatot szeretnél normális lánnyal, vagy csak szeretnél magad mellé egy csinos nőt, mindegy ha gold digger?
2018. ápr. 20. 12:00
 16/27 anonim ***** válasza:
Tök jó, hogy pont a lényeget nem írtad meg, vagyis, hogy milyen modell/típus. Ha egy M-es BMW-ről/AMG Merciről van szó, akkor gyökeresen meg fog változni az életed (pozitív értelemben), de ha "csak" egy Golf R-ről vagy egy OPC Astra-ról van szó, akkor szinte ugyanolyan sikeres maradsz, mint most vagy.
2018. ápr. 20. 12:08
 17/27 anonim ***** válasza:

Az megvan, hogy egy autó az még mindig csak egy autó? Egy használati tárgy? :D Mi a túrótól változna meg "gyökeresen" az élete? :D

Párom nagybátyja tavaly vett AMG Mercit, nem igazán változott semmiben az élete.. főleg nem gyökeresen. Gondolom többet költ a fenntartására, meg lehet hogy neki kényelmesebb mint az előző kocsija, ennyi. Ugyanazt dolgozza, ugyanaz a családja, ugyanazok a problémái az életben, ugyanazokat a dolgokat szereti.

Egyetértek a #10-essel, tök jó lehet ilyen egyszerűnek lenni, hogy elég egy jobb kocsi, és onnantól habostorta az élet. A rákot is gyógyítja? :D

2018. ápr. 20. 12:50
 18/27 anonim ***** válasza:

"Párom nagybátyja tavaly vett AMG Mercit"

Csak gondolom ő már az előtt is csokorba fűzve vitte/vihette volna haza a csajokat. És gondolom úgy sem árulod el, hogy ő hogy néz ki (feltételezem egy +180-as férfias, sármos, jó kiállású pasi). Van akinél csak ikszedik használati tárgy egy drága luxusautó, de bizony vannak olyan kevésbé előnyös külsejű emberek, akiknek maga a megváltás.

2018. ápr. 20. 12:56
 19/27 anonim ***** válasza:

Van felesége akivel 30 éve együtt vannak, amúgy kb velem egy magasságú, picit talán magasabb (én 170 cm vagyok), bajsza van, furi oldschool-Basshunter stílusú haja van, kis pocakja, mindent összegezve olyan "tipikus szaki nagybácsi" kinézetű ember, aki olyan halkan beszél, hogy alig hallani, és az idő 99%-ában vagy kantáros melósruha, vagy pedig otthoni melegítő+póló van rajta. Abszolút nem az a kifejezett nők álma :D Résztulaj egy vállalkozásban ami megyeget, úgyhogy van mit a tejbe aprítani, ennyi.

Továbbra se értem, minek kellett volna változnia az életében... a lánya még mindig problémás (enyhén visszamaradott), ő még mindig laktózos, a feleségének még mindig vannak migrénjei, munkában még mindig felhúzzák néha, az édesanyja még mindig halott, az édesapja így is kórházban van, így is esik a házuk fölött is az eső..... nem oldotta meg egyik problémáját se :D

Egy új kocsi nem a Második Eljövetel :D Az egyetlen dolog, ami változik tőle, az az, hogy lesz a gazdájának egy új kocsija.

2018. ápr. 20. 13:10
 20/27 anonim ***** válasza:

Amúgy 19-es gondolod nem dugja két arcra a nőket,dehogynem.

Nehogy azt hidd nem.

2018. ápr. 20. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!