Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számíthatok, ha veszek egy új kocsit?
Autóvásárlásban vagyok, egy új német autót készülök venni.
Ezen az oldalon gyakran olvasni, hogy az emberek a pénzhez, sikerhez negatív tulajdonságokat társítanak: nagyképűség, hűtlenség, stb. Mások viszont arra esküsznek, hogy a jó anyagi helyzet tudat alatt is vonzza a nőket.
Nem vagyok egy szerencsétlen a nők terén, de az a nagy csajozógép sem. Szerintetek pusztán ez, hogy lesz egy szép új sportkocsim, inkább negatívan, vagy pozitívan változtatja majd a helyzetemet? Már ha változtat rajta.
Én azt mondom, jó ha van kocsid, mobilabb vagy. De úgymond én ezzel nem "vágnék,, fel. Ad egy pluszt az biztos. Hány éves vagy? Saját pénzből lesz az új autó?
Nekem is van egy új (1 éves) autóm, saját pénzből, de nem érzem hogy annyira előrébb lennék vele. Jó, megnézik azért az utcán, de nem ezzel fogok csajozni. Amúgy se vagyok egy nagy városi partyarc ;)
Sokan félreértettétek a kérdést. Mindenképpen veszek kocsit, mert szükségem van rá (az agglomerációban élek) és végre elég jól keresek ahhoz, hogy meg is tehessem. Szóval igen, a saját pénzemből veszem.
Nem akarok ezzel "csajozni", csupán érdekel, hogy számíthatok-e változásra ilyen téren.
A szomszédunkban lakik, a párom az ő vállalkozásában dolgozik, a cégnél nem dolgozik nő, kivéve a nagybácsi saját lányát, aki ott takarít. A párom látja a saját szemével, hogy olyan este 6-7-ig bent szokott lenni, utána meg látjuk hazaérni. A felesége otthonról dolgozik.
Hétvégén vagy otthon vannak, vagy együtt mennek valahova.
Kíváncsi vagyok, mikor dugja azokat a nőket, illetve hol :D
"Nem Opel és nem is VW. Konkrét típust nem mondanék."
És mégis mi a fenének nem? :D
Nyugi, a kutyát nem érdekli ez az oldal, szóval nem kell tartanod a maffiától, ha ideírod, hogy egy S63 AMG-t vagy egy Panamera Turbo S-t veszel. :D
De én rohadt kíváncsi vagyok (és sztem más is), hogy milyen lehet az a kocsi, amitől te - csendes elmélkedésedben - úgy csöppnyi változást feltételezel.
Feltettem egy kérdést annak alapján, hogy rengeteg, egymásnak ellentmondó vélemény kering itt arról, hogy a pénz, a sikeresség, de inkább az ezeket reprezentálni hivatott státuszszimbólumok hogyan hatnak a nőkre. Én nem feltételeztem semmit.
Mindenesetre a puding próbája az evés. Egy pár hét, és kiderül. :) Köszönöm a válaszokat!
Nekem is német autóm van. A kopóalkatrészeket nyilván ki kell cserélni rendszeresen. Ugyanúgy kell tankolni bele mint a többibe, sajna ezek sem napelemmel mennek. Viszont ha valami baja van pl.egy váltócsere vagy ilyesmi, akkor alaposan zsebbenyúlós a történet.
Egyébként szánalmasnak tartom ha valaki úgy gondolja, hogy majd a kocsija fogja odavonzani a nőket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!