Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Hölgyek! Hogy reagálnátok, ha a randin kiderülne, hogy a férfi, akivel találkoztatok targonca vezető?
Nem zavarna, ha őt se az, hogy én meg kamionsofőr leszek. :D
Amúgy nem is értem, hogy ezzel mi a baj? Mert szerintem semmi.
Miért zavarna? Ez is egy munka.
Manapság ráadásul egész jól meg is fizetik, plusz sok targoncás ugyebár multinál dolgozik, egy multinál pedig mindig van lehetőség feljebb jutni. Édesapám is targoncásként kezdte, aztán szép lassan egyre feljebb tornázta magát, hozzátanult, stb, mostanra felsővezető egy multi hazai gyárában - és sokszor panaszkodik, hogy milyen nehéz targoncást találni :))
Úgyhogy nem értem azokat, akik szerint csóró munka, meg akinek ez a foglalkozása, az "beéri" ennyivel, és nem akar fejlődni...
Párom nemrég fontolóra vette a targoncás jogsit, mert a mostaninál kímélőbb munkát szeretne, végül csak azért vetette el, mert talán nem a legjobb a deréknak és a hátnak (előre tudja, hogy betegség miatt neki korábban lesznek ízületi problémái, mint másoknak, így ezek nagyon sokat számítanak neki)... Ha ez nem lenne, teljesen jó meló lenne.
Esetleg még annyi hátránya lehet, hogy sok helyen a targoncásnak műszakoznia kell, amit annyira nem jó összeegyeztetni a partner 8-16-os munkarendjével.
Azt mondja művészeti vonalon dolgozik és ő nézi le a targoncást. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Haver! Köszi! Boldog perceket okoztál. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!