Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Hölgyek! Hogy reagálnátok, ha a randin kiderülne, hogy a férfi, akivel találkoztatok targonca vezető?
Ha tetszene a pasi egyebkent kulsore, akkor valoszinuleg randiznek vele egy parszor, de egy ido utan biztos kiboritana, hogy nem akar fejlodni. Persze, ha ezt idoszakosan csinalja, x y z okok miatt, es vannak egyebkent tervei, akkor lehet, hogy tobb idot adnek neki.
Sajnos nalam 1-2 honap utan nagyon kijonnek a kulonbsegek, es keptelen vagyok folytatni a kapcsolatot, tobbszor is elofordult.
Hivatást... besza-behu. :DD
Amúgy, nem zavarna. Ha, a randiig eljutunk, tőlem még közmunkás is lehet, vagy politikus... bár...mégse, politikus nem lehet.
"Nem egy tanult, diplomás embert ismerek, aki szalag mellett áll 3 műszakban, mert nem tud elhelyezkedni a szakmájában."
Talán észnél kellett volna lenni, mikor szakmát választ.
Targoncas/raktaros vagyok 290-350 ezer a netto fizum. Az osszes targonca tipusra meg van a jogsim. :) Az egyik kommentelo azt irta, hogy talicskat tologatunk. Valamit nagyon rosszul tudsz kedves! :)
Egy targoncavezetonek nagy a felelossege. Millios raklapos aru mozgatasa, mellesleg az ott dolgozo emberek. :)
#17 Éppenséggel lehet tudni, de csak magadat minősíted vele. És hiába próbálsz provokálni, az erőlködésedre tudom ajánlani a ricinusolajat, mert látom már vért izzadsz, hogy valami olyat írj, amire ugrok. :D
"Targoncas/raktaros vagyok 290-350 ezer a netto fizum"
Ha csak nem külföldön dolgozol, ezt nehéz elhinnem. Nincs olyan hülye vállalkozó, aki ennyit fizet azért, amit akármelyik utcáról jött ment el tud végezni, ha végigül három felvilágosító órát + gyakorlatot. De legyen igazad, akkor gratulálok, bár ettől nem leszel okosabb és nem fogsz többet érni. Nem a fizetés miatt lesz ez a "szakma" gáz, hanem mert olyan mint az utcaseprés, akárki meg tudja csinálni, aki máshova nem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!