Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Hölgyek! Hogy reagálnátok, ha a randin
kiderülne, hogy a férfi, akivel találkoztatok targonca
vezető?
#21/21 Azért vald be lenézel minden fizikai munkást gyakorlatilag. Saját magam nem nézem le az értelmiségeket , sőt van amit csodálkozva szeretek hallgatni , és vissza kérdezni ha nem tudom miről van szó. A munka olyan mint a táplálék lánc , ha egyik hiányozna akkor borulna az egész világ. Ha nem lennének a közmunkások a szemétben sétálhatnánk , ha nem lennének a takarítok a szros büdös wcben hánynánk össze magunkat, ha nem lennének kőművesekek akkor egy sátorban lakhatnánk stb. Sokan vannak itt az oldalon akik szépen írnak , értelmes dolgokat viszont ha először meglátnánk őket el sem hinnénk hogy valóban ő az. A látszat sokszor csal .
2018. szept. 4. 17:29
66% itt vered a nyáladat, aztán olyan sötét tájékozatlan vagy, h az már fáj... Nálunk a nyugati hátészélen ennyit keres kb. egy targoncás, és már úgy kell vadászni őket, mert papír (végzettség) nélkül nem alkalmaznak senkit, akárki nem csinálhatja. Tényleg elég komoly targoncák vannak már, és az sem igaz, h mindenki képes rá.
Mondjuk, ilyen sötét lelkű, mint te, biztos nem...
2018. szept. 4. 17:32
*nyugati hátárszélen, elnézést.
Illetve nem vállalkozók vannak itt, hanem q...va nagy gyárak, multik, külföldi tulajdonosokkal, nagy eszű.
2018. szept. 4. 17:35
24/36 A kérdező kommentje:
#21. Elárulnád Te mivel foglalkozol? Kíváncsivá tettél, hogy mivel foglalkozol, ha ennyire lenézed a targoncást.
#25 Az az én dolgom, nem gondolom, hogy nekem bizonyítanom kéne itt. Legyen elég annyi, hogy művészeti irányzatban dolgozom.
2018. szept. 4. 18:07
26/36 A kérdező kommentje:
Nem leszólni akartalak, egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy nálad hol kezdődik a nem lenézendő szakma.
Életművész. :) Bocsi, ezt nem tudtam kihagyni, de legyél művész, csak ne szűklátókörű.
2018. szept. 4. 18:20
Ágnyeszka, téged senki nem kérdezett, minek próbálsz belefurakodni mások diskurálásába? Ugyan nyílt fórum, de nem igaz, hogy nem veszed észre, hogy senki nem kíváncsi rád. :D Neked is azt tudom csak üzenni, amit az elődödnek, mert szánalmas az erőlködésed, bár én jót virulok a magadfajtán.. :/
2018. szept. 4. 18:24
Akkor kölcsönös a virulás. :)
Lehet, h nem kíváncsi rám senki, de ez egy nyitott fórum, így engedelmeddel én is leírom a véleményem/meglátásom, ugyanúgy, mint te.
Már látom, kicsit berágtál, ez egy fórum, ha nem inged ne vedd fel, amit írunk, nézzél le bennünket, vagy, amit akarsz. Nekem mindegy.
2018. szept. 4. 18:37
Logisztika területén dolgozom, több raktárért (illetve magáért a raktárkészletért) is én vagyok a felelős, a targoncásokat viszont így sem nézem le. Nagyon sok múlik ám rajtuk, és nem egyszer kellett már nekem hízelegnem hogy valamit megtegyenek, mert én ugyan nem tudok megrakni egy tengerentúlra szánt konténert egyenként konkrétan egy tonnás raklapokkal. Akármennyire is úgy van vele az ember, hogy "pótolható" munkakör, azért én a gyakorlatban látom, hogy nagyon sok minden múlik rajtuk. A hibák amiket elkövetnek figyelmetlenségből, emberi hibából adódóan meg persze az én feladatom, hogy korrigálásra kerüljön, de hát ez már más kérdés :D Én valószínűleg a szakmai indíttatás miatt érezném ellentmondónak a kapcsolatot, nem azért mert lenézem vagy bármi. De azért kicsit más jellegűek a problémáink, a munkában a mindennapjaink.
2018. szept. 4. 19:01
Kapcsolódó kérdések: