Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi után írt, aztán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi után írt, aztán eltűnt. Miért?

Figyelt kérdés
A szituacio a következő: neten kezdtünk el beszélgetni, most talalkoztunk először. Nekem bejött a srác, de azért volt már jobban sikerült randim is. Valószínűleg neki is mert köszönéskor semmit nem mondott a találkozóra. Elkönyveltem hogy ennyi volt. Ennek ellenére mégis írt még két mondatot utána, amire válaszoltam, de ő már nem. Elengedtem a történetet, csak nem értem ez miért volt? Mi értelme voltmegkerdezni milyen volt a randi utani programom, ha úgysem érdeklem?

2018. szept. 3. 00:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha még aznap írt rád pár óra elteltével, akkor valószínűleg ellenőrzött, hogy tényleg igazat mondtál. HA ez másnap történt volna akkor jobb lenne a helyzet, mert akkor valószínűleg a randin elhangzottakon agyalt volna egész este.
2018. szept. 3. 09:53
 12/13 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
43%
És ti nők mit csináltok a férfiakkal randi után? Törlés, tiltás. Igazán felnőttre valló jellem. Dedó!
2018. szept. 3. 10:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha bejött a srác, mit veszíthetsz vele, ha rákérdezel, akar-e még találkozni veled? Max nemet mond, legalább nem pörögsz tovább a témán. Én nem gondolom, hogy ez megalázó vagy ciki lenne. :)

Simán lehet benne ilyesmi, hogy azt hitte, koptatod, és nem akar pofára esni, inkább annyiban hagyja. Ugyanekkora az esélye annak is, hogy azért nem ír, mert nem jöttél be annyira. De ha nem kérdezel rá, sose tudod meg. :D

2018. szept. 3. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!