Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Voltatok-e már úgy, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok-e már úgy, hogy egy két randi után eltüntettek, vagy eltűnt a randi partner, mert személyes gondjai, vagy sok munkája lett, és utánna folytatodott az ismerkedés?

Figyelt kérdés
egyszer máár jártam igy, egy fiuval randizgattunk, ismerkedtunk, majd nem irt vissza... egy honapig el volt tunve, utolag meg tudtam, hogy meghalt a nagymamaja. Aztan a masik megijedt a szextől, mert tapasztalatlan, az is egy hónap mulva jelentkezett bocsanatkérően. A mostani is hanyagol :)) Más is járt már igy? és megjegyzem, én is voltam igy, mikor munkahelyi gondjaim voltak.
2015. nov. 8. 16:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen, de én hagytam a csudába. Tudod, ha valaki komolyan gondolja a másikkal, akkor a problémák esetén is együtt akar lenni vele. Nálam is történt már haláleset, voltak munkahelyi és személyes gondjaim, de a társam azért a társam, hogy együtt vészeljük át ezeket a nehéz időszakokat. Ha valaki a kapcsolat elején erre nem képes, nem bízik abban, hogy közösen megoldjuk, akkor az nem lesz a társam.
2015. nov. 8. 16:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, egy pár éve csináltam ilyet magánéleti gondjaim összecsaptak a fejem felett és tiszta káosz volt, de az igazság az, hogy a csaj nem jött be. És nemrég velem is csinált ilyet egy illető, hivatkozott ő is mindenre, de sejtettem, hogy elsődleges gondja az volt, hogy épp nem voltam a toppon(ekcémámmal nem tudtam mit kezdeni és épp nem volt hajam ami nála betett egy picit) úgyhogy két randi után nem folytattuk a dolgot. Bevallom, engem sem fogott meg annyira ő sem, de tőlem folytathattuk volna az ismerkedést, de hát ez van. Az ilyen miatt nem bánkódok és ezt tudom ajánlani neked is.
2015. nov. 8. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!