Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tinderen megismertem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen megismertem egy fiút, de aztán valahogy eltűnt. Érdemes lenne újra ráírni?

Figyelt kérdés

Még a nyáron találkoztunk először, de úgy, hogy előtte vagy hónapokat chateltünk. Nem folyamatosan, volt olyan, hogy hetekig nem írtunk egymásra. Alapvetően én ezt az egész tindert nem is vettem véresen komolyan és úgy éreztem, hogy ő se görcsöl rajta. Aztán már többször beszéltük, hogy találkozni kéne és mikor leutaztam a fővárosba össze is jött a tali. (kb 50 km-re lakok Budapesttől) Nagyon jót dumáltunk, sokat nevettünk is, éreztem, hogy tetszem neki. Majd erre rá egy hónapja volt a második talink amikor már ott is aludtam nála. Ezen kívül még egyszer találkoztunk amikor még a szüleinek is bemutatott, mert azok épp ott voltak nála, de akkor azért elég kellemetlenül éreztem magam... Majd utána is chateltünk, de valahogy nem jött össze újabb tali. Vagy én, vagy ő nem ért rá aztán már egy idő után nem is keresett... Ettől én még kiváncsi vagyok, hogy mi lehet vele, mert nagyon szimpatikus volt. Érdemes lenne újra ráírnom, vagy hagyjam ezt már? Lehet az volt a baj, hogy nem voltam elég nyomulós, kicsit hagytam a dolgokat veszni? Elég régen volt már kapcsolatom, talán túlságosan megszoktam az egyedüllétet.

25/N

2016. okt. 10. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó csaj vagy?
2016. okt. 10. 14:30
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Az alapján amit írtál, szerintem próbálkozz még azért. Ne hagyd veszni a dolgot.

24/L

2016. okt. 10. 15:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Akinek számìtasz, az keres, és megtalálja a módot, hogy időt szánjon rá.

A többi csak kifogás és mese...nem akar tőled többet, csak egy kaland voltál neki.

2016. okt. 12. 11:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyet kell hogy értsek a hármas válaszolóval.

Engem viszont az érdekelne milyen képeket tegyek fel hogy legyenek egyezéseim,továbbá valahogy hiányolom a megfelelő kommunikációt azon a felületen,mondjuk ez már általános társadalmi problémává nőtte ki magát,valahogy elhalnak a beszélgetések.Nem gondolják komolyan az emberek...

2016. okt. 12. 13:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy a te hibád, ha elhal a beszélgetés.

Lehet valaki kivülről ragyogó szépség, ha belül csak egy üres rothadt valami van...

Sajnos egyre több a szociális háló, és egyre több az antiszociális ember is...

2016. okt. 12. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!