Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinek milyen tapasztalata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen tapasztalata volt? Az első csók mindent eldönt?

Figyelt kérdés
Megvolt a csók, de. Nos. Szerintem nagyon nem passzolunk, talán életem eddigi legrosszabb csókja volt. Teljesen kiábrándultam, de abban bízok, hogy csak össze kell csiszolodnunk, vagy fölösleges és ha az első csók nem jó, akkor valóban nem passzolunk? Kinek mi volt eddig a tapasztalata?

2018. szept. 2. 01:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
18%

Nekem akivel nem volt jó először, azzal később sem igazán. Amikor a férjem csókolt meg először, akkor egyértelmű volt, hogy ő lesz a férjem, tényleg olyan volt, mint a filmeken, egyszerre voltam benne a pillanatban és közben, mintha megszűntem volna létezni. Durva volt, tényleg. 😊

Viszont ez csak én vagyok, ettől még lehet, hogy csak az izgalom volt a ludas, vagy egyszerűen rossz napotok volt. Esélyt mindenképp adnék a dolognak, ha tetszik.

2018. szept. 2. 01:30
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

Megcsokol es tudod, hogy a ferjed lesz? Romantikus tortenetnek jo, de realitasnak nem.

Semmi koze a tovabbi kapcsolatnak a csokhoz.

2018. szept. 2. 01:34
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
Én adnék esélyt a dolognak. Simán összecsiszolódhattok, amint elül a kezdeti lámpaláz.🤞
2018. szept. 2. 02:10
 4/11 anonim ***** válasza:
22%

Nalam bejott az h ha jol csokol jo a szex is

Aki rosszul csokol azzan nem volt jo.

Igy nalam a csok a mindent eldonto

2018. szept. 2. 06:49
 5/11 anonim ***** válasza:
nekem volt olyan aki gyorsan tanult. viszont az esetek többségében tényleg reménytelen volt. bár akkor kisfiúkkal probálkoztam
2018. szept. 2. 08:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Nálam akivel először rossz volt azzal mindig :/
2018. szept. 2. 08:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Bizony en is ugy vagyok mint az 1#-es, oke mi mar chat soran is tudtuk hogy osszetartozunk....de az első randi és az első filmbeillő volt, mondhat barki barmit, mi igy éltük meg és nem is tévedtünk!
2018. szept. 2. 08:17
 8/11 anonim ***** válasza:

#2, kívánom, hogy egyszer átéld azt a pillanatot, amikor felhőtlenül boldog vagy a párod mellett és biztos vagy a kapcsolatotokban.

Üdv, egy 10 éve a fellegekben járó feleség (1.)

2018. szept. 2. 08:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem az első csók férjemmel nem vokt a legjobb mert izgultunk mindketten és elkapkodtuk.A második már annál inkább..A szexre is ezt mondanám. Pici idő (nemhetek,hónapok) kellett azért,hogy összecsiszolodjunk v egymásrahangolodjunk e teren és onnantól minden nagyon simán ment. Volt minden amit éreznunk kellett ahhoz,h tudjuk jol működik minden :)
2018. szept. 2. 14:01
 10/11 anonim válasza:
Az én helyzetem az az hogy egy buliban voltunk barátnőimmel aztán ott ismerkedtem meg egy fiúval aztán ketten elmentünk sétálni úgy hogy mar volt bennünk egy kis pia azon az esten meg is történt az első csók nem egyből mert azért húztam az agyat egy kicsit és nem engedtek rögtön de maga a csók nagyon jo volt azóta mar találkoztunk többször is és alakulnak a dolgok:)
2018. szept. 2. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!