Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit vegyek a lánynak első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a lánynak első randira? 15/F

Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 20:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
1 szál vörös rózsa és elolvadnék :) és valószínű, hogy minden csaj
2010. jún. 21. 20:32
 12/26 anonim ***** válasza:

Igen, egy szál virág;)

Amúgy bocsi, ez off lesz, de legutóbb leszállt egy srác a vonatról, átmászott a peron mellett a korláton és teljes erővel nekiállt tépkedni és csokrot szedni az állomás melletti virágokbólXDXD nagyon vicces volt:) Na, szóval szerintem egy szál szegfű, rózsa talán túlzás is lenne.

2010. jún. 21. 20:45
 13/26 anonim ***** válasza:

vegyél 1 virágot... te terveezd meg a randit, szoval de add a programokat

a virágot előtte rejtsd el arrafele amerre hazakiséred a lányt és vedd elő majd ... pl egy bokor vagy fa tövébe...

(ne tul mélyre, ne legyél teljesen sáros :D)

és tudja hogy te ezt eltervezted

nem jó az ha az elején adsz egy virágot és ő azt a randi végéig hurcolássza...

szerintem

többiek ?

2010. jún. 21. 20:56
 14/26 anonim ***** válasza:
14%
egy faszt
2010. jún. 21. 21:08
 15/26 anonim ***** válasza:
25%
Fuu ha virágot kapnék ott is hagynálak. Szerintem ne vegyél első randira semmit, mert lehet hogy olyan a lány mint én hogy undorodik az ilyen nyálas romantikus dolgoktól.
2010. jún. 21. 22:30
 16/26 anonim ***** válasza:
én egy szál vörösrózsát kaptam első randin. és nagyon örültem neki! biztos örülne a csaj is ha meglepnéd egy vörösrózsával.. :) 17/ L
2010. jún. 21. 23:53
 17/26 anonim ***** válasza:
21%

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:22

Hú de nagyra vagy vele, hogy figyelmes. Majd kíváncsi leszek mire fogsz menni a figyelmességeddel nagyképű.

2010. jún. 22. 07:15
 18/26 anonim ***** válasza:

07:15-nek. Te valamit nagyon félreértettél. Én a 15 éves fiúnak gratuláltam a figyelmességéért!!! Én két lány anyja vagyok, nehogy azt hidd, hogy magamat akartam magasztalni, mert sem 15 éves, sem fiú nem vagyok.

Attól voltam elalélva, hogy vannak még olyan fiúk, akik megpróbálnak kedvesek lenni a lányhoz. Aki nem selyemrambó, és nem a rekettyésbe akarja bevinni az első randin a lányt.

2010. jún. 22. 12:44
 19/26 anonim ***** válasza:

A vörös rózsa a szerelem jele,nem illik első randira.A fehér,vagy rózsaszín igen.

A szegfű meg olcsó temetővirág.

2010. jún. 22. 16:21
 20/26 anonim ***** válasza:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:44

Oh, bocsánat, de télleg olyan, mintha az lenne az "aláírás". Így már értem.

De szerintem akkor sem kell első randira, mert lehet, hogy vannak páran, akik kedves gesztusnak vennék, de a többség mást szűrne le ebből. A másodiknál viszont tényleg "kell" vinni valamit, virág, vagy ilyesmi.

2010. jún. 22. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!