Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAJOK, szerintetek ilyen testtel kimenjek a strandra?
2010. jún. 21. 20:03
71/118 A kérdező kommentje:
a farizmom is jó, monták a csajok
2010. jún. 21. 21:31
72/118 anonim válasza:
nem szoktam énse szopni csak amikor elmegyek néha játszadozok vele h beletalálok-e a számba:P
fiúk még nem mondták h jó?
73/118 A kérdező kommentje:
nem és nem is foglyák
2010. jún. 21. 21:33
74/118 anonim válasza:
akkor én most mondom! JÓ A Kiss omlósz posid!
75/118 anonim válasza:
Először is 17/F.
Kétlem, hogy komoly a kérdés,de annyit mondhatok hogy ez a gatya nem a legjobb választás...
Közel térdig ér, az ilyen vékonycsípőjű hímeken csak úgy zörög, a szél is belekap.
Csak azért van divatja, mert az emberek többségének semmilyen teste nincs, takarja ahogy tudja. Én ilyet hordok/hordanék a helyedben vagy fecskét, de ahhoz nagyon jó segg kell és comb kell.
Am: Mellezel annyit, mint bicepszezel?
78/118 anonim válasza:
egoista bunkó!167cm-esen egy csajnak se fogsz kelleni,úgyhogy eláshatod magad kisapámXD
80/118 A kérdező kommentje:
21:52 köszi a kommented, a jó formás popsi megvan, de hát a combal elég gyatrán állok, hiába úsztam 6 évet meg atlétizáltam 1,5 évet. Amúgy igen, mellezek annyit amennyit bicepszezek, sőt még többet is, mer nyár végére el akarom érni azt amit terveztem. Amúgy a boxerban max a csajom előtt pózolnék, strandon már semmi kép, fecskéről ne is beszéljünk. Már nem ez a divat, de volt amikor ilyenem volt:)
2010. jún. 22. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!