Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok olyan pasival akinek nagy anyajegy van az arcán/testén?
Figyelt kérdés
2018. aug. 27. 21:18
1/9 próbálokkedveslenni válasza:
Amennyiben zavar téged, akkor miért nem szedeted le?
2/9 anonim válasza:
Azt akartam kérdezni, mint az első.
Ha úgy érzed ez bármiben hátráltat mi akadályoz abban, hogy leszedesd? Pár pillanat az egész, több barátnőm is átesett már ilyenen.
4/9 anonim válasza:
Ha tetszik a pasi igen, ha nem, akkor nem. Köze nincs ehhez hogy milyen anyajegy van vagy nincs az arcán. :D
5/9 anonim válasza:
Persze. Simán lehet a másiknak szexepil vagy aranyos. Nekem van egy nagyobb anyajegy az arcomon, amikor pedig le szerettem volna szedetni, a kedvesem rendesen elszomorodott, hogy miért akarok megszabadulni tőle, hisz tök jól áll meg szexi. Szóval nem tudhatod ☺
6/9 anonim válasza:
Már miért kellene leszedni? Sose értettem az ilyen dolgokat... Hiszen pont az ilyen dolgoktól lesz valaki egyedi, szerintem ez egy fantasztikus dolog, hogy minden ember máshogy néz ki, nem vagyunk egyformák :)
Hogy a kérdésre is válaszoljak: persze hogy járnék, egy anyajegy nem jelentene ilyen szempontból sem előnyt sem hátrányt számomra
7/9 anonim válasza:
Én leszedetném, ha engem zavarna, már csak azért is, mert az anyajegy elrákosodhat, szóval amúgy is oda kell figyelni rájuk, így legalább két problémát oldanék meg egyszerre, nem zavarna többé, és egy veszélyforrással kevesebb, még idejekorán.
8/9 anonim válasza:
Egyébként ha bejön a pasi, akkor ez nem okozna problémát, nem úgy, mint a dohányzás, amiben nálam zéró tolerancia van. De mivel volt már anyajegy műtétem, és akkor mondták is, hogy figyeljek oda rájuk, és ha te hátráltató dolognak érzed, nincs azzal semmi baj, ha leszedeted magadról.
9/9 anonim válasza:
Páromnak van, a hátán... igazából nem zavaró, csak félek, hogy belekapok pl szex vagy hülyéskedés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!