Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen volt életed legborzalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt életed legborzalmasabb, legkínosabb randija?

Figyelt kérdés
Kortól, nemtől függetlenül várom a válaszokat. :)
2018. aug. 26. 21:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Elhívtam a lányt randizni. Visszahúzódó típus volt, szótlan, de eljött. Végig én beszéltem. Ha kérdeztem válaszolt, de ha meg nem szólaltam, beállt a CSEND. Igen, az a kínos fajta. Roppantul szarul éreztem magam, életem legrosszabb randija. És nem fojtottam belé a szót persze, érdekelt volna Ő is... próbáltam kérdezgetni, de... áh, nem éri meg az erőfeszítést az ilyen!
2018. aug. 26. 21:27
 2/14 anonim válasza:
97%

Neten ismerkedtem meg egy lánnyal, aki elmondása szerint egy nagyon spontán, mindenbe belevágó csaj. Úgyhogy nem is beszéltünk meg semmi konkrétat, csak annyit, hogy beülünk egy kávéra, aztán a többit majd kitaláljuk.

Na, a lány spontaneitása kimerült annyiban, hogy rávágta mindenre, hogy "nekem mindegy". Megkérdezem tőle, hogy sétáljunk a Margitszigeten, neki mindegy. Megkérdezem, hogy beüljünk-e egy mozira, neki mindegy. Megkérdezem, hogy fagyizzunk-e, neki mindegy. Aztán megkérdeztem, hogy mit szeretne csinálni, arra is azt mondta, hogy neki mindegy. Nem attól lesz valaki spontán, hogy mindenre ezt válaszolja. Ráadás ilyen unott hangon, vállrándítva mondta. Gyűlölöm az ilyet, amikor próbálsz valaki kedvében járni, de ő látványosan nem partner ebben. Úgyhogy fogtam magam és a kávé után elköszöntem tőle. :D

2018. aug. 26. 21:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Amikor jött egy kigyúrt (az az igazi kigyurt), nők bálványa fuxos pasi és kinyitotta a száját. Életemben olyan buta sötét emberrel nem beszéltem.

Óráknak tüntek mellette a percek, alig vártam, hogy vége legyen.Olyan sűrgős dolgom lett, hogy egy óra mulva már el is köszöntem udvariasan.

2018. aug. 26. 21:46
 4/14 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
10%
#4: De a képeken tetszettek az izmai, mi?
2018. aug. 26. 22:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

hát ez inkább a pasinak lehetet érdekes ...

szal elfelejtettem h megbeszéltem a barátnőmmel egy dologot

és pont akkor volt a randim is

szal szépen beültettem a kocsiba a pasit és elautokáztunk vagy 1 órát oda és vissza :)

tulkép elraboltam !:D

kissé pánikszerüen menekült mikor visszavittem a start helyre

minden esetre 2 hónap műlva megkeresett h mégis csak jól érezte magát velem :D

2018. aug. 26. 22:03
 6/14 anonim ***** válasza:
58%
5. Az egy dolog, hogy valaki tetszik képen, pont ezért nem sok értelme van a netes társkeresőknek (hacsak nem lesz egyből tali, mert hosszan irkálni felesleges). Nálam is volt olyan, hogy tetszett egy nő képen, sőt még élőben is, de mikor megszólalt...dőlt belőle a proliság: gec.i, bas.zdmeg, fas.zom, meg hasonló szavak minden mondatában. Fúú igazi suttyó volt.
2018. aug. 26. 22:05
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Találkoztam egy sráccal, külsőre ugyan nem jött be, de mivel udvarias volt és kedves, adtam egy esélyt a dolognak. Nem szimplán kedves, hanem olyan ember akin érzed hogy őszintén tiszteli a nőket, lovagias. Na mindegy, lényeg hogy nagyon pozitív első benyomás volt a külső ellenére. (egy kávézóban jött oda hozzám randit kérni, míg a barátnőmet vártam). Aztán eljött a randi. Az udvariasság átment egy határon, folyamatosan az intimszférámban volt, megérintett amikor csak tudott, az első egy-két ilyen után finoman elhúztam a kezem stb. Nem használt. Aztán már másról sem beszélt csak áradozott rólam és udvarolt. Már-már idegesítő volt. Persze próbáltam kérdzgetni és terelni a témát de csak visszajutottunk ide. Abszurd volt :D Mosdóba mentem és felhívtam két barátnőmet, és mondtam hogy ez nagyon gáz, hogy mentsen ki magam. Mondták hogy találkozzunk én pedig szépen köszönjem meg a randit. Így is tettem. Erre mondja hogy hazakísér. Kedvesen visszautasítottam hogy köszönöm de nem haza megyek, mire mondja hogy jön velem, ha ügyeket kell intézni ne legyek egyedül és több időt tölthetünk együtt. Nem vette a lapot, pedig ugye már a randin utaltam rá többször is és nem félreérthetően, hogy köztünk nem alalul ki semmi. Hihetetlennek tűnt, de nem vette a lapot. Mondtam hogy köszönöm, de TÉNYLEG NEM, mert a barárnőimmel találkozom. Elköszöntem. És a pali, JÖTT UTÁNAM. Ekkora már berezeltem egy kissé, nem tagadom, de nem mertem akkor és ott segítséget kérni mástól. Utólag persze másképp gondolom, de akkor nahyobb volt a félelmem hogy esetleg kiszámíthatatlan. Előbb értem a megbeszélt helyre. És ő ott állt mellettem. Akkor kérdeztem hogy nem hiszi el hogy várom őket?! Mondta hogy de. És mosllygott mintha az a világ legtermészetesebb dolga lett volna. Azt hittem lef*som a bokám. Megjöttek a lányok, és értetlenül álltak, de összenéztünk és levették amit le kell. Elköszöntem még egyszer a pasitól. És elindultunk. Jött utánunk. És akkor a barátnőm rákiabált hogy mostmár húzzon innen. Erre jött egy középkorú fazon aki megkérdezte mi a gond. Elmondtam, és ő elzavarta. Bocsi, hosszú lett. :D Valószínű én voltam a puhány hogy nem voltam erélyesebb, de elhihetitek hogy féltem.
2018. aug. 26. 22:37
 8/14 anonim ***** válasza:

5 Akkoriban méág bőven nem volt net.Sem fotó küldözgetések.

Vakrandik voltak:D Ezért az akkoriban élt fiataloknak sosem okozott gondot, hogy azonnal nemet mondjanak udvariasan:D

2018. aug. 26. 22:39
 9/14 anonim ***** válasza:
95%
De a gyerek szerint az bűnös nő, akinek tetszik egy férfi külseje.
2018. aug. 27. 00:03
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát az én sztorim is sablonos lesz- de bizony megviselt nagyon.

Most nyáron társkeresésre adtam a fejem és regisztráltam online társkeresőre.

Fényképek alapján átlagos, rendezett, nálam 6 évvel idősebb férfivel kezdtem ismerkedni.

Mindenben passzolni látszott hozzám.

A randira egy 55+ -os (magát 46-nak hazudó, én 40 vagyok), kb 165 cm magas (én 172 cm vagyok és mivel 189 cm-t hazudott, így kb 15 centis vadító tűsarkúban mentem), járáshibás (Isten látja a lelkem, ha ezt tudom és nem hazudik másról, ezt is megemlíti, mint én pl azt a tényt, hogy elvált vagyok vagy van egy gyermekem- akkor ezzel sem lett volna semmi gond).

Beállított egy ilyen zsebed horgásznadrágba vagy micsodába papuccsal és testtáskával egy koraesti éttermi randihoz úgy, hogy a telefonbeszélgetéseink alatt direkt utalt rá, hogy neki az elegáns, csinos nők jönnek be és a hely is igencsak mást kívánt meg... én meg ott álltam mellette 20 cm-vel magasabban a szatén koktélruhámban...

Rettenetes volt.

Bevallom, hazafelé elpityeredtem magam, hogy csinos, igényes nőként ez a szintem? Hazug kisnyugdíjasok?

:D

Röhejes tudom, de megviselt.

Egyszerűen nem volt ebben tapasztalatom (most sincs sok) és eszembe nem jutott feltételezni, hogy ha valaki tartós kapcsolatot, társat keres, az ilyen nyilvánvaló és önsorsrontó hazugságra szorul...

2018. aug. 27. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!