Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem volt bunkó dolog tőle?
Első randink volt egy sráccal, és kávézóba mentünk. Nagyon sokan voltak, óriási volt a pörgés és egy fiatal hölgy volt csak aki kiszolgált. Ennek ellenére időben kihozta a kávénkat, kedves is volt, viszont a partneremnek nem tetszett, hogy egy csepp kávé le van folyva a csésze oldalán. Egyetértek, hogy nem illik így kihozni, mert igénytelen hatást kelt, de láthatta, hogy alíg bírja szegény lány, a helyzetre való tekintettel kivételesen elnézhető lett volna, úgy gondolom. Mondtam neki, hogy hagyja, de csak szólt a lánynak, hogy hogyan szolgálhat föl ilyen kávét, nem a kutyájának ad enni.. Persze a lány rögtön elnézést kért, és hozta is a másik kávét. Nagyon sajnáltam szegényt, égett is a pofámon a bőr, még azon is gondolkodtam, hogy randi után visszamegyek és bocsánatot kérek. Szerintetek ez nem volt paraszt dolog?
L/22
a nemem szégyene ő is..
jó a szemed és a szíved..
patentul érzed, hogy ebből mi szépség ki tud bontakozni kesőbb..
De, bunkó dolog volt. Én is dolgoztam kávézóba. Üzletvezető voltam, mellette felszolgáltam, kasszáztam, szóval minden. Nálunk is volt olyan, hogy ezren álltak, kb fingani sem volt idő, és mikor vittem ki a kávét láttam, hogy lefolyt az oldalán kicsit. Vittem volna vissza, hogy másikat adjak a pasinak, mire szólt, hogy hagyjam csak, nem zavarja, látja, hogy sokan vannak, ne foglalkozzak ilyennel. Pedig igen előkelő emberek jártak oda. Nem gondolnám, hogy emiatt így kellett volna viselkednie. Figyelgesd a pasit, mert ahogy előtten írták, intő jel lehet. Emiatt te ne érezd rosszul magad. Egy farok volt.
29N
Te is jó pasikkal randizol!
Dobd is gyorsan,mert veled is ezt fogja csinalni
Te tudod, neked mi fér bele. Szerintem nagyon bunkó módon szólt a srác, de az, hogy szólt, önmagában nem probléma.
Hozzáteszem, egyszer engem leüvöltött egy randipartnerem, mert étterembe vitt és (udvariasan) szóltam, hogy legyenek szívesek a langyos üdítő helyett hideget hozni. Hisztis pcsa meg minden voltam, ő úgy gondolta, miért nem ittam meg úgy.
Szerintem azért jók az ilyen helyzetek - és erre valók a randik - , mert mindkét félről kiderül, mi zavarja, hogyan kommunikál, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!